lauantai 2. kesäkuuta 2012

Pienempi rahtikuljetus Kannustaloilta...

Ensiviikolla pitäisi tulla toinen rahtikuljetus Kannustaloilta, nimittäin leikkimökki. 
Tykästyin Kannustalojen leikkimökkiin ja tilattiin se sieltä valmiina elementteinä. 
Olisihan voinut olla että talosta olisi jäänyt ylimääräisiä laudan pätkiä, millä olisi saanut yhden leikkimökin rakennettua, mutta se olisi silloin mennyt ensi kesään. Kesälomalla tarkoituksenani on kuitenkin maalailla ja puuhastella raksalla, niin paljon kun osaan ja voin, niin silloin on kiva että on valmis "pihahuone" pojille, missä esim. pienempi voi ottaa vaikka päiväunet. Tarkoitus on leikkimökistä tehdä sellainen, ettei sinne mennä kengät jalassa, vaan tehdään siitä kesähuone.
kuva lainattu Kannustalo news
 Meinasin hankkia yhden/kaksi fatboyta leikkimökkiin. Ne voi talveksi sitten ottaa poikien huoneisiin. Mutta niillä on kiva lötköttää ja lukea vaikka kirjoja, tms.

Kuvat lainattu Finnish Design shop
- JS5 kommenttia:

 1. Voi ihana tuo leikkimökki! Saanko kysyä paljonko tuollaisella oli hintaa? Nuo Fatboyt juuri tuon värisenä on tosi hienot, minäkin himoitsen tuota kirkkaansinistä :-)

  VastaaPoista
 2. Aika hintavahan tuo leikkimökki on, 1900€. Mutta yritän hukuttaa tuon summan tähän raksabudjettiin, ehkä en seuraavana keväänä olisi enään raaskinu tätä ostaa :) Kannustalon pihapuodista näitä löytyy ;)

  VastaaPoista
 3. Vitsi, saiskohan vielä samaan rahtiin... :-) On kyllä sievä. Samaan asuntolainaan vaan, niin ei tunnu niin kamalalta :-P

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen leikkimökki! Saako tiedustella paljon rahtikuljetus maksoi suunnilleen? Leikkimökistä taidettiinki jo mainita että oli noin 2000e..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahtikuljetus oli muistaakseni sen 150€ Päijät-Hämeeseen. Ollaan kyllä tykätty mökistä ja ensi kesänähän se vasta kunnolla käyttöön tulee kun talolla asutaan! :)

   Poista