perjantai 3. toukokuuta 2013

Pihan tekoa

Aurinkoista perjantaita!


Meille sattuikin ihan loistava pihojen laitto ilma! Eilen saapui 75 kuutiota multaa ja tänään pari kuormallista soraa. Saatiin mieheni kanssa leikkiä eilen pihasuunnittelijoita ja spraymaalilla piirrettiin pihojen hiekka,- ja nurmikkoalueet. Tänään tuli aamulla työmiehet ja koneet pihamaalle ja etupiha alkaa olla jo tehty.

Itse olen kotona kun nuorimmaisella on korvatulehdus ja pääsen välillä antamaan ohjeita :) Varmaan hyvä tuuri myös työmiestenkin mielestä :D

 Leikkimökki nököttää takapihalla vielä kovin yksinäisen näköisenä. Vihreät viivat kertoo mihin asti terassin laajennus yltää. Leikkimökin viereen tulee hiekkalaatikko ja keinut.

                               Pojat ihmettelee ikkunasta mitä tuolla ulkona tapahtuu.


 Normaalisti meillä ei ole roskikset keittiön ikkunan alla :) Nyt täytyi saada pihamaalta vain kaikki ylimääräinen pois, joten etukuisti on todella siistin näköinen!

 Kuvissa piha näyttää paljon suuremmalta kuin se todellisuudessa onkaan. Tonttimme toinen reuna rajoittuu puistoalueeseen (tosin kaupunki ei ole sitä puistoa vielä siihen tehnyt:)
Viikonloppuna täytyy hankkia nurmikonsimenet. Jos teillä on antaa hyviä vinkkejä, niin niitä otetaan ilomielin vastaan!

                                                     - JS

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4081103/?claim=xdukjcauy4a">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

4 kommenttia:

 1. Teillähän sujui pihanteko nopsaan :o Me päästään aloittelemaan tuota hommaa vasta talonmaalauksen jälkeen, joten syysistutuskaudelle vasta keretään.

  Minkälaisia istutusryhmiä teille tulee? Erityisesti tuo "puiston" laita kiinnostaa, sillä meilläkin tontti rajoittuu kahdelta sivulta puistoon (ja toinen puoli lähinnä ryteikköä) ja tontin ja puiston raja olisi tarkoitus häivyttää + luoda näkösuojaa lenkkipolulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep tää kävi yhtä nopeesti kuin Huvilassa ja Huussissa ;) No ei, pohjatyöt oli hyvin tehty jo viimevuonna, niin pintamullan ja maan levitys ja rajaaminen oli enää tekemättä, joten se hoitui näiltä työmiehiltä muutamassa tunnissa.

   Lajikkeita mitä istutetaan en ole vielä valinnut. Nyt samalla tehtiin muutamia isoja kuoppia kaivurilla valmiiksi ajatellen että tulee pari omenapuuta, jne. Puistoon rajottuvalle puolelle meillä tulee valkoinen puuaita, tuon koiran takia. Sekä uudemmassa postauksessa oli kuva, missä oli kivasti nurmikkoalue rajattu aitaan, joten jotain vastaavaa voisi miettiä.

   Tsemppiä talon maalaukseen! :)

   Poista
 2. Voi kuinka kaunis talo teillä onkaan! Aivan ihastuttva!

  VastaaPoista