sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Pimeät illat

Heippahei,

Sunnuntai-iltaa taas vietellään. Nopeasti se viikonloppu hujahti. Seuraava tulee toivottavasti yhtä nopeasti :)


Eiliset istuttelut kuvasin nyt myös iltasella, tosin aika huonolla resoluutiolla, kun iPhonessa ei oikein riitä kamera iltakuviin. Mietitään just miehen kanssa muitakin pihavalojuttuja, joten tuli pyörittyä pimeän tullen ulkona. Aikaisin se pimeä tuntuu jo tulevan ja nyt vielä kun ei ole lunta, niin se tuntuu jotenkin säkkipimeältä! Ehkä tähän taas tottuu..



 Talon etukuistilla meillä on kyllä riittävästi valoa, 
mutta talon nurkilla taas todella vähän ja sinne tarvitsisi keksiä jotain.




 

                                                     Kivaa uutta alkavaa viikkoa!!
 
                                                                     - JS

5 kommenttia:

  1. Hei, täällä yksi utelias löysi juuri ihanan blogisi! Semmoista kyselisin, että löytyykö sinulla kuvaa pohjakuvassa näkyvästä vaatehuoneesta, joka sijaitsee isoimmassa makkarissa? :) Olisi kiva nähdä ihan luonnossa, että millainen se tila on todellisuudessa, kun pohjakuvasta voi sen vaan kuvitella. Talon rakennus, kun on kovasti jo harkinnassa ja tämä vaikuttaa todella hyvältä pohjaratkaisulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,
      Kiva kun löysit perille! :)
      Semmoista kuvaa missä näkyisi koko vaatehuone ei löydy, mutta voin yrittää tällä viikolla vaikka tänne ottaa! Vaatehuone on ihan tilava, siellä on ikean kaapistot ja vaaterekki. Mun ja miehen vaatteet mahtuu sinne hyvin, sekä kengät ja laukut, mutta mitään ylimääräistä kodin tavaraa ei niinkään, ne on sitten autotallin yhteydessä olevassa varastossa. Nyt jos rakennettaisiin tämä talomalli niin todennäköisesti suoristettaisiin nuo "mutkat" eli silloin vaatehuone olisi kaksinkertainen ja voitaisiin jo ehkä puhua "pukeutumishuoneesta". Toki tuohan nuo kulmat näköä tälle talolle, mutta ehkä hyödyllisempää olisi ollut vielä vähän lisää tilaa... Joten pienenä vinkkinä teille mitä kannattaa miettiä jos tähän malliin päädytte! Muuten ollaan tykätty että pohja on todella toimiva, suosittelen! :)

      Poista
  2. Heissan! Minäkin täällä ihan uutena, sattumalta blogisi löytäneenä - ja jään seuraamaan :) Aivan ihana tuo teidän terassi! Itsellä vielä syyskukat hankkimatta, mutta callunaa ja jotain olen myös laittamassa...

    Meillä myös vastavalmistunut koti, tosin Design-Talon. Ja mulla myös löytyy blogi: http://villakerttula.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,
      Kiva kun olet löytänyt blogiini! Tervetuloa!
      Täytyy käydä kurkkaamassa blogiasi! :)
      Mukavaa talven odotusta!!
      T. Jenni

      Poista
    2. Kiitos - samoin teille hyvää talven odotusta! :)

      Poista