tiistai 9. joulukuuta 2014

PRE-JOULULAHJA

HEISSAN!

Eilen saapui etukäteisjoululahja Stockmannilta ;) Meillähän oli sovittuna ettei osteta aikuisille lahjoja joten pystyin hyvällä omalla tunnolla tilaamaan kotiin jotain uutta. Huomasin nimittäin että String pocket hylly on stockalla hyvässä tarjouksessa. Olin ajatellut hyllyä joko keittiöön tai makuuhuoneeseen.
Tänään mies rupesi tuossa kasailemaan ja kysy moneen kertaan että et oo tosissas että tämmöisen hyllyn haluat seinälle :D Meillä ei ihan mene yksiin vissiin kaikki sisustushankinnat. Sitten kun hän kuuli hyllyn hinnan, niin se ilme olisi ollut näkemisen arvoinen. Hän oli ihan sitä mieltä että valmistaisi hyllyn itse muutamalla eurolla. Sanoin että sopii yrittää että mielelläni laitan sitten näitä lisää seinille ihan "home made" hyllyinä :)
Hyllyn lisäksi tilasin happy lightsit. Hieman eri sävyiset mitkä meiltä aiemmin jo löytyi.


Hän lupasi huomenna asentaa hyllyn, koska tarvitsee tietysti vatupassin ja muita työkaluja ja kello oli jo iltayhdeksän paremmalla puolella kun hän tuota hyllyä ryhtyi tutkailemaan.
Pientä vääntöä vielä hyllyn sijoituspaikasta. Todennäköisesti päätyy meidän makuuhuoneeseen.

                                                  Kivaa keskiviikkoa kaikille!

                                                               - JS

2 kommenttia:

  1. Heh, sama kommentti tuli omalta mieheltä. Olispa kiva nähdä joku kokoelma näitä ''itse tekisin muutamalla eurolla'' -tyylisiä String hyllyjä ;) Ootas kun pääsee kiinnittämään sitä, mun mieheltä pääsi ainakin muutama kirosana sen kanssa, vaikkei periaatteessa mikään vaikea kiinnitettävä olekaan.

    Minkä värinen hylly muuten teille tulee?

    VastaaPoista
  2. Kokonaan valkoinen hylly ja todellakin odotan innolla tätä "muutaman euron hyllyä", voi olla että jää näkemättä :) Joo ja just äsken saatiin seinälle kiinnitettyä. Minä pidin hyllyä ja mies katsoi vatupassilla ja porasi :) Pientä manailua oli ilmassa kun hylly pari kertaa hieman liikahti kun vatupassin irrotti ja ryhtyi poraamaan, mutta nyt on seinällä :D

    VastaaPoista