sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Taas on menty hieman eteenpäin. Putkari kävi viikonloppuna laittamassa vesiputket ja nyt on laitettu styrokseja lattiaan. Myös ulkopuolelta on maalailtu, sekä nyt olen päättänyt sävynkin, mikä tulee meidän taloon.


Oikealla näkyy autotalli/varastorakennuksen pohjat

Talo on maalattu pitkiltä sivuilta nyt yhteen kertaan Teknoksen NCS S 3000-N sävyllä, koska ostimme silloin reilummin sitä sävyä. Lopullinen sävy tulee kuitenkin olemaan hieman tummempi.
Päätykolmioissa oli aika homma
Eli sävy tulee näillänäkymin olemaan tuo alempi ja se on Teknoksen NCS S 4000-N. Mutta tuttu sanonta "isännän silmä tottuu" on tässäkin ehkä hieman tosi, koska tuo ylempi sävy ei myöskään enään näytä pahalta.Huomenna pitäisi sitten leikkimökin saapua. Ohjeet kasaamiseen tulikin jo viime viikolla. Siinä sitten pieni väliprojekti :)

 -JS

6 kommenttia:

 1. Molemmat värit näyttää hyvältä! Kuvat aina ehkä vähän vääristää, onko sävyt mielestäsi puhtaan harmaita vai taittaako selvästi johonkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo vähän taitta sitä siniseen, mutta paljon vähemmän kuin silloin pari päivää maalauksesta. Nyt kun väri on ollut reilun viikon seinässä on se mielestäni huomattavasti puhtaamman harmaampi, kuin aiemmin. Tosiaan tuo Nordica eco on kiiltävä maali, eli heijastaa paljon valoa ja tuttavani sanoi että jos haluaa harmaan, mikä on matta, täytyy ottaa esim. Tikkurilan Pikatehoa, mikä kuulemma on himmeä. Näillä jonkin verran vaikutusta sävyyn, että onko maali kiiltävä vai himmeä. Mutta tosiaan aika vaikea päättää kumpi sävyistä nyt sitten kuitenkin tulee! :)

   Poista
 2. Hei!

  Oman Auroran maalisävy on etsinnässä ja ihan mielenkiinnosta kysyn tuleeko teille minkä värinen katto? Tsemppiä väliprojektiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille on tulossa tummanharmaa tiilikatto (mielestäni tiilet näyttää kyllä lähes mustalta). Laitan kuvia tällä viikolla kun katto on valmis! Kiitos kannustuksesta ja onnea maalisävyn etsintään! :)

   Poista
 3. Moi! Maalasimme mansardikattoisen rauhalamme äskettäin nimenomaan tuolla vaaleammalla sävyllä ja valkoiset osat s1000n sävyllä ja on todella hyvän värinen! Aluksi meilläkin oli suunnitelmissa tummempi, mutta kyllä vaaleampi on raikkaamman ja uudemman näköinen. Meillä on musta konesaumakatto. Lisäksi maali oli nordica ekoa joka kiiltää kauniisti. Suosittelen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle suosituksesta! On kiva saada rohkaisua ja kuulla mielipiteitä! Uskon että väri on kaunis ja vaakakuppi kallistuu kokoajan tuohon vaaleampaan harmaaseen. Varmaan käydään vielä pieni kädenvääntö miehen kanssa, ennen lopullista päätöstä! :)

   Poista