maanantai 8. lokakuuta 2012

Keittiösuunnitelmat valmiina

Keittiö on tosissaan saapumassa meille tasan viiden viikon kuluttua. Tilasimme keittiön Lahden Keittiömaailmasta. Sieltä sai aivan loistavaa palvelua ja suunnittelija osasi "rakentaa" juuri meidän mieleisen kokonaisuuden. Tilasimme Keittiömaailmalta myös kodinkoneet, kodinhoitohuoneen kalusteet, sekä molempiin vessoihin kalusteet.

        Kaapin pääty muurataan vanhoilla navettatiilillä, mitkä on purettu sukutilani navetasta.

Kaikki kodinkoneet tilasimme valkoisina. Kuten kuvassa näkyy tulee meille Valkoinen Festivo. Ihastuin tuttavillamme siihen ja kehuivat sen käytännöllisyyttä. Muut kodinkoneet on AEG;ltä.


                                 Vitriinikaappeihin tulee valot ja pistorasiat nousevat tasosta.Keittiön hana on Oraksen Aventa. Siinä on ulos vedettävä juoksuputki.
 
Eli keittiömme on aika perinteikäs, kuitenkin yhdistettynä moderneihin kodinkoneisiin, altaaseen ja hanaan. Keittiönpöydäksi olen tällähetkellä katsonut korkeakiiltopöytää. Valaisimille meillä on keittiönpöydän päällä katossa kaksi rasiaa, eli siis pari roikkuvaa valaisinta tulee ruokapöydän päälle. Nämä valaisimet, kuten ruokapöytäkin on vielä hakusessa. Vinkkejä otetaan vastaan! :)

                                       - JS
4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen suunnitelma, ja tosi ihana idea tuo navettatiilista muurattu osa! ja tosi hyvät ja havainnollistavat kuvat! :)
  Meillä oman keittiön tuloon viel aikaa 2kk :( ei jaksaisi odottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt vasta huomasin kommentin! On mennyt jotenkin ihan ohi :)
   No nythän kohta 2 kk on mennyt ja teillekkin keittiö saapuu :)

   Poista
 2. Oi että ku hieno! Teille tulee tosi kaunis keittiö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Sitä parhaillaan siellä kasataan! Täytyy laittaa kuvia sitten kun valmistuu :)

   Poista