maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kesälomalla

Heissan!

Tänään on ollut kesäloman ensimmäinen päivä :) Ei paljoa ole haitannut sateinen ja harmaa keli, kyllä tää on silti aika ihanaa olla lomalla! Auringonpaiste on myös tervetullutta ja uskoisinkin että sitä tähän 4 viikkoon mahtuu! Tänään hurautettiin Tampereelle katsomaan siskolle asuntoa opiskeluiden ajaksi. Ja löytyihän sieltä todella hieno yksiö, missä juuri on iso remontti valmistumassa ja muuttamaan pääsee elokuussa. En tunne tamperetta kauhean hyvin, mutta muutaman pikavisiitin perustella on oikein kiva kaupunki ja varmasti pääsen tutustumaan tähän kaupunkiin vielä paljon paremmin, nyt kun siskoni sinne muuttaa. Takaisin päin ajellessa käytiin Ideaparkissa ja siellähän hurahti muutama tunti. H&M home liikkeestä tarttui sellainen ihana vaalea olkinen lattiakori ja maljakko (näistä kuvia myöhemmin)... Sekä Mangosta löysin kivan kesämekon (helteitä odottellessa).

Tämä tyyny on jo aiemmin tarttunut H&M home osastolta. Mun mielestä H&M;llä löytyy kivoja juttuja koteihin ja aika edullisesti myös.
 

Sisällä ei ole juuri mitään tapahtunut sisustusrintamalla, sitten viimeisen kuukauden aikana.             Ulkopuolella sitten onkin enempi tapahtumia ja palataan niihin lähipäivinä! :)

                                         Mukavia kesäpäiviä kaikille!!

                                                - JS

2 kommenttia:

 1. Hei,

  löysin blogiisi kun haen harmaata sävyä talon ulkomaaliksi. Minulle jäi kuitenkin epäselväksi mikä sävy teillä on kyseessä. Mielelläni ottaisin teidän talon sävyn yhdeksi ehdokkaaksi.
  Sävy vaikuttaa siltä mitä haen eli ei sinistä eikä ruskeaa. Kiitos etukäteen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,
   Maalina olemme käyttäneet Nordica Ecoa, mutta täällä blogissani olen puhunut kahdesta eri sävystä, eli NCS-2000N ja NCS-3000N. Nämä kummatkin sävyt ovat sellaisesta kartasta, mitkä on puhtaita harmaita. Meillä on käynyt vaan niin hassusti että olen kirjannut molemmat sävyt ylös ja nyt en osaa sulle 100%varmasti sanoa kumpaa meillä on seinässä (ehkäpä vaaleampaa?) :D Pahoittelen. Täytyisi ostaa itsekin sellainen kokeilupurkki ja kokeilla jos jossain vaiheessa tarvimme vielä maalia, koska pyysin miestä etsimään autotallista tyhjää maalipönttöä mutta hän oli ne toimittanut kaatopaikalle jo.
   Tsemppiä oikean värin löytämiseen!

   Poista