maanantai 10. joulukuuta 2012

11 yötä Jouluun ... Eiku meidän muuttoon!

Tai toivottavasti muuttotarkastus menee läpi ja pääsemme muuttamaan heti sen jälkeen. Onko jollain käynyt niin ettei muuttotarkastus olisi mennyt ensimmäisellä kerralla läpi? Eipä jää kuin pari päivää aikaa laittaa joulua uuteen kotiin. Alla muutamia iPhone 5;lla nopeasti napattuja kuvia.


                            Makuuhuonekäytävällä ja olohuoneessa on tällaiset seinävalot.
                                       Oli heräteostos Kodin Terrasta ja kyllä kannatti.

Kuvassa pienempi wc, mikä on kylpyhuoneen yhteydessä. Takaseinällä on valkoista cubicaa, samaa kuin pesuhuoneessakin. Kylpyhuoneen, wc;n ja saunan paneelit on kuvassa näyvää mangoliaa.             Hanat ja wc;n pöntöt asennettiin tänään paikoilleen. Kuvassa isomman wc;n hana.
Vilautus meidän 2-vuotiaan huoneesta. Palaan näihin lastenhuoneisiin tarkemmin kun olemme muuttaneet.


                                     Mukavaa joulun odotusta kaikille!!

                                                           - JS

2 kommenttia:

  1. Meidän muuttotarkastus ei mennyt. Alakerta oli niin kesken ja ilmastoinnit tukittu muovipusseilla, että tarkastaja kääntyi miltei ovelta. Kertoi kuitenkin ymmärtävänsä, että muutettavahan meidän on. Tuli tekemään tarkastuksen, kun olimme asuneet jo muutaman kuukauden. Ei siis kannata olla huolissaan, vaikka ei läpi menisikään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no mutta pääasia että nyt on tarkastus tehty ja saatte asua rauhallisin mielin :) Tää on ollut aika raskasta aikaa ja on niin asennoitunut itse siihen että silloinhan sänkyni sinne kannan, laitettiin rasti ruutuun tai ei ;) Noh, meillä ainut mitkä puuttuu silloin niin on saunasta lasit, eli saunaa ei päästä käyttämään heti alkuun. Eli toivot. menee läpi!

      Poista