sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Ryhtiä raidoilla

Heipsan!

Aika väljää bloggaamista ollut viimeaikoina, mutta kiva huomata että täällä silti vierailijoita on riittänyt! Viikonloppuisin on ollut niin mahtavat ulkoilusäät että eihän sitä täällä sisällä ole malttanut olla ;) Nyt räpsin muutaman kuvan meidän keittön (vale)laskosverhoista ja ajattelin jakaa ne täällä :) 

 Verhot antaa kivasti ryhtiä keittiöön. Ne on ohutta, kauniisti laskeutuvaa kangasta, 
mikä päästää valoa läpi.


   Nämä leikkokukat Plantagenista on säilynyt hyvänä jo kolme viikkoa! 
Vaaleanpunaiset kukat tuo vähän väriä keittiöön.
Nyt pääsiäisen vietto jatkuu taas ulkoilun merkeissä. Tämä päivä tuntuukin menevän nopeasti kellojen siirron ansiosta! Yritän palailla tänne jatkossa taas vähän useammin. Pihan suunnittelu on jo aloitettu, nyt vaan odotellaan että lumet häviäisivät alta pois!

Mukavaa Pääsiäistä!!

- JS


6 kommenttia:

 1. Todella tyylikkäät verhot! Tuollaisista tykkäisin itsekin omassa kodissa :)

  VastaaPoista
 2. Teille on valmistunut todella ihana talo! Ihastelen erityisesti kauniita yhteensopivia sävyjä eri tiloissa ja nuo olohuoneen ikkunat ovat huikeat. Kauniit ovat nuo keittiön verhotkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Isot ikkunat antaa mukavasti valoa ja nuo ristikot ikkunoissa on kyllä meidän mieleen! :)

   Poista
 3. Moi Jenni!

  Kaunis koti teillä, ihastelen teidän keittiötä ja ihanaa ruokailyryhmän pöytää, juuri niin meidän näköistä. Kaikki :D Teillä näyttää olevan tuo Side By Side jääkaappi/pakastin, meillä se myös haaveena kun joskus päästää remppaamaan keittiötä, saako udella mistä olette hankkineet? Monesti näkee noita Side By Side-malleja vain jääpalakoneen tms kera, ja teillä ei näytä olevan, siksi kovasti kiinnostaa :)

  Aurinkoa kevääseen!

  -Lotta, Ihan Pieni Sydän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiitos paljon! :) Jääkaappi/pakastin on Festivon valmistama ja ostettiin se Keittiömaailmalta, kun ostimme sitä kautta muutkin kodinkoneet. Festivon jääkaappi/pakastin yhdistelmiä saa myös ainakin Expertiltä. Voin kyllä suositella tätä, täällä on erikseen alhaalla luukut vihanneksille ja hedelmille ja siellä on oikea lämpötila niille, sekä pienempi luukku lihalle/kalalle, missä lämpötila on lähellä nollaa. Meillä nykyään säilyy vihannekset pari viikkoa hyvänä, kun ennen kurkut meni huonoksi jo muutamassa päivässä.

   Aurinkoista kesän odotusta myös sinulle!!

   - Jenni

   Poista