maanantai 4. maaliskuuta 2013

V e r h o t

Meillä on nyt verhot! Ja ne antaa niin paljon kodikkuutta tänne, etten ois uskonutkaan.
Itse en vaihtele verhoja useasti ja olen näihin hyvin tyytyväinen, joten luulenpa että nämä saavat olla meillä pitkään! Tässä ensin vilautus olohuoneesta verhojen koristamana. Olohuoneeseen tehtiin Espritin kankaasta pitkät verhot.


 Makuuhuoneisiin ja keittiöön tuli valelaskoskaihtimet, mutta olohuoneeseen halusin suurten ikkunoiden takia vain reunaverhot ja hillityt sellaiset, etten kyllästyisi nopeasti. Kirjastohuoneessa on myös samanlainen verho kuin olohuoneessa, koska huone on vähänkuin olohuoneen jatko. Verhotangoisksi valitsin tuollaiset lyhyet, koska toisaalta ihan turhaan olisi laitettu pitkää tankoa tuohon seinälle. Näiden verhojen kanssa voi yhdistellä kaikenvärisiä sisustustyynyjä, koska ovat niin neutraalit.

Tässä vielä illemmalla otettu kuva.                                     Mukavaa uutta viikkoa kaikille!!

                                              - JS

9 kommenttia:

 1. Sopii erittäin hyvin!! :) ihanan näköistä!!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia!

  http://miaihmemaassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. En ole muuten ikinä ajatellut, ettei tankojen tarvitsisi olla koko ikkunan levyiset.. Näyttää ihan kivalta noilla lyhyilläkin verhotangoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, turhaan tuohon olisi pitkä tanko tullut. Meinasimme syksyllä hankkia valelaskosverhot tuohon keskelle ja kun niitäkään ei kiinnitetä tankoon vaan suoraan seinään. :)

   Poista
  2. Hei,

   Minkälainen kiinitysmekanismi on jos ei tarvitse tankoa valelaskosverhoihin? Se oli uusi juttu mulle! Nyt mietinnässä verhotangot meillä, kalliita ovat ja kapeisiin ikkunoihin olisi tuollainen systeemi hyvä...

   Poista
  3. Moikka,
   Eli valelaskosverhojen takapuolella on kiinni sellainen metallinen kisko ja seinään kiinnitetään "klipsit", mitkä vain naksautetaan paikoilleen. Pysyy tosi hyvin niillä kiinni ja on huomaamaton.
   Luulisin jos omelijalla teettää noi verhot niin heillä on esitellä erilaisia kiinnitysmekanismeja :) Tai sitten käyt eurokankaassa kyselemässä :)

   Poista
 4. Ihanat verhot! Tuo tankoratkaisu on oikein fiksu. Itse päätyisin nyt varmaan samaan ratkaisuun. Vielä viime keväänä halusin koko matkalle tangot, koska luulin teettäväni joskus laskoskapat olkkarin ikkunoihin. Nyt olen oikein tyytyväinen valkoisiin pitkiin sivuverhoihin...itse asiassa sunnittelin ottavani verhot kokonaan pois kesäksi!
  Teidän olohuoneessa on muutenkin oikein rauhallinen ja harmoninen tunnelma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Eipä nuo ikkunat välttämättä verhoja tarvitsekkaan, oon edelleen ihastunut noihin ristikoihin ikkunoissa :)

   Poista