maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kesäpäiviä

Heissan!

Viimeviikot on hujahtaneet vauhdilla. Kesäpäiviin on mahtunut aurinkoa, töitä, veneilyä, sadepäiviä, synttäreitä, rikkaruohojen poimintaa, mökkeilyä ja kaikkea siltä väliltä. Nyt kuitenkin oli aikaa myös tänne :) Päivittäin on aina mielessä monta juttua mistä olisi kiva kirjoittaa tänne, mutta ehkäpä nyt kun loma alkaa kahden viikon kuluttua niin sitten päivitellään, tai sitten ei ;)


Tässä kuvatulvaa eripäiviltä. Sisällä ei ole tapahtunut oikeastaan mitään uutta. Hyllyn ostin olohuoneeseen, mutta sekin odottaa asennusta edelleen ;) Vaatehuoneessa sain peilin seinälle ja tarkoitus olisi kiinnittää sinne vielä muutama hylly, sekä koukku laukkuja varten. Vaatehuone taitaakin olla aikalailla ainoa huone mikä täällä ei ole vielä näkynyt.

Ulkona ollaan taisteltu rikkaruohoja vastaan, sekä harrastettu nurmikon paikkausta, eli levitetty uutta multaa, kalkkia ja siemeniä niihin kohtiin mitkä eivät lähteneet hyvin kasvamaan.

         
                 Terassi on saatu valmiiksi ja muutama tuija istutettiin tuohon paljun ympärille.
                   Pikkuhiljaa rakennustyömaa on muuttumassa ihan oikeaksi pihaksi :)

                                                       - JS

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköistä! <3 Tosi kaunis olohuone teillä. Ihastuin kovasti tuohon sohvan takana olevaan tapettiin ja lasioviin. :) Pihakin näyttää kauniilta ja palju kovin houkuttelevalta ;)

  VastaaPoista
 2. Tuo palju on varmasti kyllä niin ihana!:) Koitahan jaksaa vielä muutamat työpäivät ennen lomaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä ollut ahkerassa käytössä. Lapset ui siellä monta tuntia päivässä :) Koitetaan jaksaa joo, viimeinen työviikko ennen lomaa. Menee varmaan todella hitaasti! :)

   Poista
 3. Hei,

  Todella ihanan ja tyylikkään näköinen sisustus! :) Miltä valmistajalta tuo lasipariovi on ostettu? Entä onko parioven päällä ja sivuissa olevat ikkunat samalta valmistajalta? Haluaisin itsellekin samantapaisen ratkaisun.

  Löysin blogisi muutama viikko sitten ja piti lukea alusta asti läpi.. Sinulla on kyllä todella hyvä maku sisustuksen, materiaalien yms. suhteen!

  t. Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Kiitos paljon kommenteista! :)

   Pariovet ja kaikki muut väliovet on meillä massiivipuisia Matti-ovia.
   Pariovien päällä ja sivussa olevat ikkunat on Kannustaloilta. Toimitukseen ei olisi kuulunut nuo yläikkunat, mutta tilasimme ne sen takia että pariovet ja sen vieressä olevat ikkunat on samassa linjassa olohuoneen ja kirjaston ulkoikkunoiden kanssa.

   Tähän ratkaisuun olemme olleet tyytyväisiä, koska se tuo paljon avaruutta ja valoisuutta.

   T. Jenni

   Poista