maanantai 26. elokuuta 2013

Aitaa ja istutuksia

Heissan,

Toivottiin lisäkuvia meidän puuaidasta ja tänään napsin muutaman kuvan.


 Ensimmäisessä kuvassa näkyy hyvin kuinka meillä on vielä nuo yhdet taloa kiertävät laudat maalaamatta.. Täytyy korjata tilanne.


Aita on vielä viimeistelemättä. Eli "tolppien hatut" puuttuu ja ne on pätkimättä vielä oikean pituisiksi.

Kova työhän tuossa aidassa on ollut. Mieheni ja hänen isänsä on sitä väsännyt monta iltaa ja mä olen "saanut" maalata ihan riittävän paljon. Mutta nyt näyttää hyvältä ja koira saa olla takapihalla vapaana.

Aita laitettiin talon kulmasta autotallin kulmaan. Tuossa on mukava kasa asennushiekkaa pihalaatoille. Allaolevassa kuvassa erottaa portin. Tarkoitus olisi tehdä tuohon aidan eteen kukkapenkki, mutta se on vasta ensikesän juttuja. Etupihalle ei tosiaan tullut puuaita vaan syreeniaita. Pahoittelen kuvien huonoa resoluutiota. Ei ollut salama päällä iPhonessa ja oikea kamera on vielä korjaamatta...                                            Mukavaa viikkoa kaikille!!
                                                     - JS

2 kommenttia:

 1. Olen itsekin ajatellut meidän pihalle sekä puuaita että syreenit. Noita syreenejä on vissiin aika monta erilaisia. Minkätyyppinen syreeni (nimi, korkeus jne) valitsitte? Onko teillä muuten ollut ammattillista apua pihasuunnitteluun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Ei olla käytetty pihasuunnittelijaa. Ihan itse ollaan sovellettu.
   Nastolassa on Isomäen puutarha, missä on saanut erinomaista palvelua ja sieltä on opastettu mitä kannattaa istuttaa kun on savimaa ja mikä sopii varjopuolelle, mikä aurinkoon ja minkälaiset istutuspenkit täytyy tehdä, jne! :) Meillä on pihasyreenin aitataimia. Se on alkuun aika hidaskasvuinen mutta korkeahan siitä tulee ajanmyötä. Syreenin pitäisi myös kestää hyvin leikkausta, joten sen voi sitten parturoida sopivan kokoiseksi.

   Poista