maanantai 17. marraskuuta 2014

TÄHDET

Ensimmäiset jouluvalot on meidänkin kotiin nyt viritetty. Pidän niistä koristeina ilman valoakin, mutta iltasella tähdet toki tuikkivat valon kera.
Muutama joululahjakin on tullut jo hankittua lapsille. Tänä vuonna sovimme vanhempieni ja sisarusteni kanssa että muistetaan lahjoilla vain lapsia. Muuten nautitaan yhdessäolosta ja hyvästä ruoasta. Muistetaan itseämme sitten joulun jälkeen alennusmyynneissä ;) Jouluun enään viisi työviikkoa. Jään lomalle samaan aikaan kuin lapsetkin, joten ehtii sitten rauhassa virittäytyä joulun tunnelmaan.

                                                      Iloista viikkoa!

                                                           - JS

6 kommenttia:

 1. Kauniit tähdet ja kivaa kun muutkin alkavat jo näitä jouluisia juttuja laittamaan blogeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä on kiva lukea muidenkin jouluvalmisteluista, tulee väkisinkin joulufiilis :)

   Poista
 2. Täälläkin jouluvalosormia syyhyttää jo :P Jospa pikku hiljaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, siitä vain virittelemään :) Kuukausi enää jouluun...

   Poista
 3. Sä oot uskaltautunut jo, hyvä!:) Itse olen monet päivät haaveillut tähdistä ikkunoissa, mutten ole vielä laittanut niitä ikkunaan. Mikä siinä onkin, ettei jotenkin kehtaa ennenkuin joku naapureista alottaa.. ;) Sitten sen tietääkin, että valoja ilmestyy nopeaan tahtiin joka ikkunaan.. Ehkä mä rohkaistun olemaan se eka..Viimeistään vloppuna! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä on aina pientä vääntöä tästä miehen kanssa mikä on oikea aika alkaa laittaa jouluvaloja :D Osa naapureista viritteli jo lokakuussa, joten me oltiin melkeinpä "mattimyöhäisiä". Joten siitä vain valoja viritttelemään, ole sä se eka :)

   Poista