maanantai 3. marraskuuta 2014

Voihan varas!

Nyt ketuttaa! Kuka sitä uskoisi että omakotitalo alueella missä talot on kuitenkin aika tiiviisti rakennettu ja pihat valaistu yöllä että voro iskisi autoon. Ja sattumalta sinne eilen unohtui auton keskiosaan, käsituen alle piiloon Samsungin digitaalinen järkkäri... Ja se ei tosiaan ollut mitenkään näkyvillä. Yleensä vielä ajamme yöksi auton talliin, mutta nyt kun luvattiin lauhempaa en eilen jumpasta tultuani ajanutkaan sitä sinne vaan jätin pihaan. Eikä auto ole mitenkään tienvieressä vaan se oli autotallin edessä, mistä on matkaa tielle monta metriä. Ja kai ne auton ovet sitten jäi yöksi auki :( Joten oma moka, mutta onpa huonoa tuuria.

Oltiin eilen pojan lätkäpelissä päivällä mihin otin kameran mukaan. Samalla reissulla käytiin siellä Askossa. Poika säilytti pelin ajan kännykkää samassa paikassa ja kotiin ajaessa se kamera oli vielä siellä. Sitten illalla otin muutaman kuvan kännykällä tänne ja tein postauksen.
Nyt aloitin kirjoittamaan tänne ja olin hakemassa kameraa autosta niin eipä siellä sitten sitä enää ollutkaan. Eniten harmittaa että siellä on toista tuhatta valokuvaa ja videoita kuvattuna lapsista. Onneksi kuitenkin osa kuvista oli latautunut talteen dropbox-palvelimelle, joten osa on tallessa. Ehkä puistattavinta on se että nyt joku voro vai katsella perheemme valokuvia. Lisäksi kamerassa on instagram tähän blogiin asennettuna sekä blogger-ohjelma ladattuna. Jos tänne alkaa siis tulla tavallisuudesta poikkeavia kuvia tai postauksia niin se en sitten välttämättä ole minä :/ Tuskinpa, mutta varoituksena nyt kuitenkin. Ja tässä hyvää vinkkiä joka kotiin. Muistakaa aina laittaa auton ovet lukkoon.
Kaiken huipuksi pari viikkoa sitten tässä lähialueella asuva tuttu varoitti meitä siitä että autoista on lähtenyt kaikenlaista tavaraa. Mutta ei sitä näköjään usko ennen kuin omalle kohdalle sattuu.Tarkoitus oli kirjoittaa teille leppoisasta maanantai-illasta ja eilisistä huonekalujen siirtelyistä. Mutta tämä sai kyllä sappinesteet kiehumaan ja leppoisuus hävisi taivaan tuuliin :D Postauksen valokuvat otetaan toistaiseksi siis pelkästään iPhone 5S käyttäen. Mielelläni ottaisin teiltä vastaan kamerasuosituksia?
Täytyy soitella vakuutusyhtiöön jos korvaavat jotain, mutta muuten otetaan opiksi! Huomenna sitten olisikin paripäivää kestävä työreissu edessä.

                                                        -  JS4 kommenttia:

 1. Voi ei! Voin vain kuvitella harmituksen määrän :(
  Täällä meilläpäin on myös liikkunut jotain ulkomaalaisia rosvoja, jotka oikein kyttäävät ketkä lähtevät kotoa ja voivat sitten hyökätä toisten koteihin. Törkeää toimintaa!

  Tsemppiä sinne harmituksen keskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Törkeää toimintaa kyllä, toivotaan että jäävät kiinni!

   Poista
 2. Onpa todella törkeää ja ikävää!!!! Toivottavasti voro saa piikin vielä omaan nilkkaansa ja mieluusti jäisi kiinnikin! Sitä toivon iltarukouksessani! p.s. älä kerro, että meet työreissulle, koska voro voi palata takaisin...:/ Toivottavasti teillä on sitten muut kotona.
  -irmeli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaikki kotona, joten nou hätä :) Kiitos kuitenkin huomaavaisuudesta!

   Poista