sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Tehopäivä


Tänään oli tehokas päivä. Viimeisteltiin takapihan terassia. Mies sahasi laudanpätkät ja minä maalasin. Tehtiin siis terassin reunat alas maahan asti valmiiksi. Sen lisäksi öljysin myös leikkimökin edustan, jotta on nyt samaa sävyä :) Mieheni vanhemmat laajentaa omaa terassiaan ja kaivoivat puskia ylös, jotka haimme sieltä ja ajattelimme hyödyntää omalla pihalla. Pensaat eivät siis kuvassa ole tulossa juuri noihin kohtiin...Nyt ne tosiaan saa möllöttää vielä huomiseen tuossa nurmikon päällä. Kävin äsken uittamassa ne vedellä, jotta eivät kärsisi kuumuudesta.


 

Terassi on pesua vaille, sekä kuvassa ihan hujanhajan kaikki tavarat. Nurmikkokin kaipaa selkeästi pientä paikkausistusta tänä kesänä. Huoh, oikeasti "to do" lista ei oikein ota loppuakseen, mutta sitten aina kun tuntuu siltä että on vaikka mitä tehtävää, niin on hauska katsoa viime kevään kuvia.
Että tämmöstä. Onhan nyt kuitenkin "jotain" yhdessäkin kesässä saatu viimevuonna aikaan, joten onneksi ollaan jo tässä vaiheessa! Tsemppiä vaan kaikille rakentajille!! :)

                                              Mukavaa helteistä viikkoa!!

                                                      - JS

                                    

3 kommenttia:

  1. Täytyypä itsekin katella viime kesän kuvia, jos tulis parempi mieli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä on aivan ihanan värinen talo, meillä maalaus urakka alkamassa ja kerroit toisessa kohdassa värisävyn olevan ncs s-2000 s ja toisessa ncs s-3000 s haluaisin itse maalata samalla sävyllä.olisiko mahdollista saada tietää kumpi se noista on?

      Poista