sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Piparin tuoksua


Ihana kiireetön viikonloppu takana. Lauantai aamuna oli kiva herätä siihen että yön aikana oli satanut lunta. Pojat painuivat heti aamupalan jälkeen pihalle tekemään lumesta kaikkea. Oispa niin kiva jos lumi olisi jo pysyvästi maassa. Mutta säätiedoitus ei lupaa hyvää sen kannalta.
Oli kiva nähdä myös ystävää joka tuli kyläilemään koiransa kanssa. Illalla pelailtiin aliasta vanhemmillani, se on muuten peli mikä saa aina verenpaineen nousemaan ;)
Tänään olemmekin leiponeet urakalla pipareita. Yhteensä 1,5 kg taikinaa, joista puoli kiloa oli glutteiinitonta. Tarkoitus olisi että näitä piisaisi jouluksi asti.Vaaleat piparit on gluteiinittomia ja tummat piparit vehnäjauholla leivottuja. En ole aiemmin maistanut itse tehtyjä gluteiinittomia joulupipareita. Melkeinpä pidän niistä enemmän kuin tavallisista. 


Meiltä löytyy yksi todella ahkera askartelija. Ei ole päivää etteikö Severi askartelisi jotain. Joulupukilta on toivottu erilaisia askartelutarvikkeita. Lumihiutaleita löytyy meillä tällä hetkellä melkein joka ikkunasta :)


Sain mieheltäni tänään joulukukan ja suklaarasian <3 Puolet suklaarasiasta on jo tuhottu ja täällä pienessä makeaähkyssä kirjoittelen :) Tämä on ihan hyvää harjoitusta joulun varalle.

                                                          Mukavaa illan jatkoa!!
                                                                    - JS

2 kommenttia:

 1. Sitä pitääkin harjoitella!! :)
  Mun pitäis myös tulevalla viikolla saada pipareita aikaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aika mukavaa harjoitella :) Tsemppiä piparien paistoon!

   Poista