sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Makuuhuoneen tuunausta

Moikka!

Niin siinä kävi kun string hylly laitettiin makuuhuoneen seinälle, inpiroi se laittamaan koko makuuhuonetta uuteen uskoon. Lähinnä uusia tyynynpäällisiä, pari uutta seinävalaisinta ja tauluhylly seinälle kuvien kera.
 Tuli paljon kodikkaampi omasta mielestä. Makuuhuoneen päätyseinään olemme pitemmän aikaa etsineet jotain kivaa tapettia, mutta vielä ei ole osunut kohdlle sellaista. Ei se niin välttämätöntä ole, olen tykännyt paljon tuosta Tikkurilan laasti-sävystä mitä meidän makkarissa on jokaisella seinällä.

Makuuhuoneessa onkin tullut vietettyä tänä viikonloppuna paljon aikaa, koska pienimmäinen sairastui oksennustautiin perjantaina ja itse makasin eilisen koko päivän sängyssä potien huonoa ja kipeää oloa. (Kopkop) en ole oksentanut, mutta kuvottava olo on ollut ihan tarpeeksi. Toivotaan että mies ja vanhempi poika välttyy taudilta kokonaan. 

Ihanaa että ulokona on nyt niin paljon lunta! Todella kaunista ja toivon todellakin että pysyy joulun yli maassa :) Tuo niin paljon valoa ja piristää muutenkin! Lapsilla on tekemistä pihalla ja koirakin pysyy puhtaana :)

                                        Mukavaa viikonlopun jatkoa!
                                                      - JS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti