sunnuntai 28. joulukuuta 2014

JOULUN JÄLKEEN

Heippahei!

Joulu on nyt vietetty ja mietteet rupeavat kohdistumaan jo uutteen vuoteen :) Nämä aurinkoiset talvipäivät sattuivat kyllä juuri sopivasti näille joulun pyhille. On ollut mahtavaa nauttia kirpeistä pakkaspäivistä ja lapsilla riittänyt ulkona tekemistä. Täällä Päijät-Hämeessä lunta rupesi satamaan runsaasti jouluaattona. Ja sitä on nyt sitten riittänytkin.


Olen aina hätäinen joulukoristeiden kanssa ja tänään itseasiassa siivoilin jo tontut ja suurimmat joulukoristeet pois. Jouluna koti on runsaimmillaan, joten sitten kun joulun pyhät on ohi niin itselle tulee pakottava tarve siivota "ylimääräiset" pois.
Nämä kuvat on joulupäivän aamupäivällä otettuja. Joulupäivänä lämpesi myös palju ja sitä on lämmitetty nyt pari iltaa. Myssyt päässä on sitten kylvetty hieman liian kuumaksi päätyneessä vedessä ;) Maanantaina koittaakin taas normaali arki muutamaksi päiväksi, jonka jälkeen saadaan taas lomailla melkein viikko!
   
                                            Mukavaa viikonloppua!
         
                                                        - JS

2 kommenttia:

  1. Täällä sama homma, tänään keräsin kaikki joulukoristeet pois. Silmät osui teidän etuterassin kaiteisiin, meillä ei ole siinä ollenkaan "kaiteita" mutta näyttää kyllä tosi hyvälle. Pitääpä näyttää isännälle, jos meillekin tulis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mies silloin tykkäsi että siihen voi kaiteet tehdä, kun portaat ei "laske" joka suunnalle meidän etuterassilta. Taisi jäädä silloin hieman ylimääräistä kaidelautaa, niin saatiin tehtyä samalla kuin takapihankin kaiteet.

      Poista