tiistai 1. toukokuuta 2012

Pikku hiljaa ylöspäin

Pientä edistystä...


Nyt on tehty anturavalu ja neljä kierrosta muurattu harkkoja. Eli yksi kierros harkkoja puuttuu vielä talon kohdalta, sekä sitten autotalli.
Tasan kahden viikon päästä meillä on pystytys! Kannustalo vahvisti toimituspäivän ja kellonajan eilen, vähän jänskättää! :)

Viikonloppu ja vappu on mennyt siinä että kokkaan työmiehille ruokaa kotona ja vien tontille kahvia. Meiltä on tontille kolme kilometriä, joten matka taittuu mukavasti fillarilla, pienempi istuu kyydissä ja isompi polkee omalla pyörällä. Onneks säät on ollu mitä mahtavimmat, toivotaan että toukokuu jatkuu samanlaisena, mutta hieman lämpimämpänä ;)


Muutama pilarin paikka

Eväät kulkee kätevästi pyörän etukorissa. Kahvimaitoa varten täytyy käydä ostamassa joku kätevä pieni pullo. Tossa isossa tölkissä oliki enää vaan kahvimaidon verran jäljellä, niin nakkasin mukaan.
- JS

2 kommenttia:

  1. Hei! Onpa hauska seurata blogia, jossa rakennetaan lähes samaan tahtiin kuin meillä. Meille on tulossa Mäntsälään Kannustalon 2-kerroksinen Aurora viikko teidän jälkeen, ja vapun jäljiltä meillä on nuo samat neljä harkkokerrosta muurattuna. :)

    VastaaPoista
  2. Hauska kuulla että on muitakin Auroran rakentajia samassa vaiheessa! Täällä hieman kiirettä pukkaa pohjien suhteen, mutta tänään on viides harkkokerros muurattu ja pääsee slammaamaan :) Paljon tsemppiä teidän raksaprojektille!!

    VastaaPoista