perjantai 2. tammikuuta 2015

MIKÄ PÄIVÄ?

Tälleen lomalla on kyllä päivistä ihan sekaisin :) Toisaalta se saattaa kertoa onnistuneesta lomasta. Jokainen päivä tuntuu lauantailta. On tullut nukuttua aika pitkään aamuisin ja iltaisin valvottua puolille öin. Täytyy viimeistään maanantaina laittaa kello herättämään vaikka 7.30, jotta ensi keskiviikon 6.30 herätys ei tule ihan totaalisena shokkina.
Joulun pyhinä alaleuan viisaudenhammas tulehtui ja kärsin siitä särystä melkein kaikki joulun pyhäpäivät. Maanantaina menin aamulla töihin ja soitin yksityiselle hammaslääkäriasemalle kyllästyneenä särkyyn, enkä tosiaan uskonut että saisin kirurgille aikaa koska välipäivät kyseessä, mutta niin vain kävi että muutama tunti myöhemmin istuin hammaskirurgin tuolilla. Viisaudenhammas leikattiin ja epäonnekseni toinen hampaan juurista murtui hampaan poiston yhteydessä ja se piti porailla sieltä pois. Muutama päivä meni kyllä melkoisen vähällä ruoalla ja puhumisella. Tiistain ja keskiviikon podin kotona kipeän suun kanssa. Juuri kun pääsin sanomasta että en koko vuonna ole ollut yhtään päivää sairaslomalla, niin vuoden viimeisimmät tuli sitten vietettyä niissä merkein. Vasta eilen pystyin vähentämään burana-annosta ja muutama päivä syödään vielä antibiootteja. Mutta hyvä että hammas on nyt poissa!


Jouluromppeet on myös nyt poissa, mutta kynttilöitä poltellaan vielä varmaan niin pitkää että illat on valoisempia. Onneksi valoisempia päiviä kohti tässä ollaan kovaa vauhtia menossa :)
Nyt jatketaan vapaapäivistä nauttimista. Ollaan mietitty eri vaihtoehtoja jos olisi johonkin kylpylään mennyt, mutta siellä taitaa olla aikamoiset ruuhkat näinä päivinä. Joten taidamme vain jatkaa kotoilua... :)

                                      Kivaa viikonloppua!!

                                           - JS

4 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä niin super kaunista ♥

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! <3
  Nuo viisaudenhampaat on kyllä yks murheenkryyni. Itellä vielä yks jälellä ja jännityksellä oottelen milloin se ilmottelee olemassaolostaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :)
   Juu yksi viisuri täälläkin jäljellä, enkä ihan vapaaehtoisesti ole menossa poistattamaan, jollei oireile.. Toivottavasti sullakin pysyy oireettomana :)

   Poista