lauantai 3. tammikuuta 2015

(VÄHÄISET) ALE LÖYDÖT

Huomenta!

Eilen iltapäivällä tuli sellainen olo että nyt kotiseinät riittää ja pakko lähteä vähän tutkimaan minkälaisia ale-myyntejä on kaupungilla. Kolme tuntia vierähti kaupoissa ilman lapsia ja saalis oli aika vähäinen, mutta mieli virkistyi kummasti.
Löytöjä oli vessarätti sekä uusi vaasi vessaan, mihin pääsi mun kynsilakat. Toki mietin että vaasi saattaa löytää myöhemmin paikan muualtakin.
Itselle tarttui mukaan NOANOA;n lämmin panta. Nyt kun pakkasta ei ole ollut olen kyllästynyt jo pipoihin ja ihan paljainpäin ei kuitenkaan tuolla ulkona tarkene.

Pääsin heti myöhäisellä iltalenkillä testaamaan uutta omaa pantaa koiran kanssa. Hih, molemmilla pannat :P Tuuli oli kuitenkin sen verran kova että oli pakko nöyrtyä laittamaan huppu päähän ja kuka mun hienoa pantaa edes pimeässä näkisi ;D


Rahat siis säästyi ja hyvä niin ;) Toki saattaa olla että loman aikana suunnataan vielä pääkaupunkiseudulle, mutta mitään suuria hankintoja ei ole ainkaan nyt tarpeen hankkia.

                            Oletteko te tehneet hyviä ale-löytöjä?

                                          - JS 

                            

2 kommenttia:

 1. Tän vuoden aleista on tarttunut vaikka mitä mukaan! Viime vuoteen verrattuna on ollut enemmän tarjolla kivoja ja sopivankokoisia vaatteita ja esim. lapsen ensi talven kamppeet on jo nyt hommattu :)

  Lyydia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tuleekin hyvä mieli kun löytää edullisesti. Olen itsekin monena vuonna ostanut lasten talvivaatteet juuri joulun jälkeen alennusmyynneistä. Säästää hyvinkin puolet hinnasta kun on hyvissä ajoin liikenteessä :)

   Poista