sunnuntai 4. tammikuuta 2015

KASVILLISUUTTA KYLPYHUONEESEEN

Heippa!

Vahingon kautta kylpyhuoneemme sai kasvillisuutta. Veimme tekopuumme pesulle kylpyhuoneeseen, mutta se sopikin sinne niin hyvin että löysi paikkansa sieltä ainakin toistaiseksi :)
Puun tilalle olen oikeasti kaivannut puista penkkiä. 
Mutta saa nähdä milloin eteen sattuu sellainen mikä meidän kylpyhuoneeseen sopisi.


Pienemmässä vessassa ei ole mitään väriä tällä hetkellä, vaan hyvin musta-valkoisissa tunnelmissa mennään. Toki katon puumateriaali tuo lämpöä tilaan.
Pari päivää olisi vielä lomaa jäljellä ennen töihin paluuta. Jotenkin jopa hieman odotan paluuta arkeen. Huomenna alkaa koululaisen kevät lukukausi. Onpa hienoa käyttää sanaa kevät :) Sieltä se kevät kohta saapuu!

                                   Talvista vuoden toista viikkoa!!

                                                      - JS

4 kommenttia:

 1. Kannattaa kurkata penkkiä Pinettan valikoimista, sieltä mekin löydettiin tarpeeksi simppeli penkki kylppäriin. Öljysin penkin parafiinilla, kuten saunanlauteetkin, ja iskin päälle metallisangon kylpytarvikkeille. Viherkasvia oon kans miettinyt kylppäriin, mutta en tiedä, oisko mitään amppelikukkaa (esim. rönsylilja), joka sietäisi ajoittaisia trooppisia olosuhteita :D

  T. Jonspe Eripurasten Rauhalasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) Kävinkin heti kurkkaamassa ja ihanan selkeä linjaisia penkkejä. Varmasti tuosta valikoimasta joku meille löytyy!
   Joo nuo trooppiset olosuhteet luo hieman haasteita ainakin joillekkin kasveille, toiset kasvithan saattavat vain tykätä :)

   Poista
 2. Kylläpä näyttää kivalta, tykkään <3 Jos kiinnostaa niin käy katsomassa myös oma blogini osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa =)

  VastaaPoista