sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kirjastohuoneen muutos

Löysimme vihdoinkin uuden sohvan olohuoneeseemme, joten Ikean valkoinen sohva sai siirtyä kirjastohuoneeseen, mihin olimme sen alunperinkin ajatelleet. Tähän mennessä kuvassa näkyvää huonetta on tullut käytettyä hyvin vähän. Nyt olen varmasti viettänyt siellä enemmän aikaa kuin koko aikana asuessamme täällä. Niin kiva näin iltaisin käpertyä sohvan nurkkaan ja lukea sisustuslehtiä tai kirjaa.

    Peili on tarkoitus virittää sohvan yläpuolelle ja toiselle seinälle ripustetaan pari taulua.
Iskun alesta löysimme edullisesti myymälässä näytekappaleena toimineen tv-tason kirjastohuoneeseen.


Huoneessa aiemmin olleen kirjoituspöydän veimme pojan huoneeseen. Aiemmin täällä ei oikeastaan ollutkaan muuta kahden tuolin lisäksi. Verhoja huone myös kaipaa, mutta ne varmasti saadaan tänne helmikuun aikana.

                              Mukavaa uutta viikkoa kaikille!!

                                             - JS

6 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis kirjasto-huone - itse asiassa näyttää ihan samalta kuin minun päässäni oleva suunnitelma meidän kirjastosta ;). Sama tapetti, jos tuo on Sandbergin? Onko sulla 2 seinää laitettu sitä? Onko teillä tuossakin, ja kylppärissäkin, ne sama loisteputkispotit - varmaan dimmerillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Sadbergin tapetti on tosiaan kyseessä. Laitoimme sitä kahdelle seinälle ja ikkuna seinän maalasimme vaalealla maalilla. Kylpyhuoneessa isommat spotit on halogeenispotteja ja pienemmät on ledivaloja, mitä löytyy nyt myös saunasta. Halogeenit ja ledit toimii erikytkimillä.

   Poista
 2. Hei,
  Pitää vielä kysyä tuosta tapetista, onko se Wilma-nimeltään? Kun olen ollut kiinnostunut Wilman vaaleanharmaasta sävystä, mutta nyt kun tilasin koepalan kotiin, huomaan että sävy on enemmänkin beige?

  ps. kuvia kodinhoitohuoneesta ja saunasta kiinnostaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Nyt en osaa 100% varmuudella sanoa että on Wilma niminen. Kuulostaa etäisesti tutulta nimeltä, mutta meillä ei ole yhtään avaamatonta pakettia tallella. Sävy kyllä on enemmän beige kuin harmaa, joten todennäköisesti puhutaan samasta tapetista :)
   Postauksia on taas tiedossa, olin lomalla ja viimeyönä palattiin suomeen.
   Saunasta ja kodinhoitohuoneestakin on tiedossa postauksia :)

   Poista