keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Edistystä!!

Heippa!

Ollaan taas raksaprojektissa edetty. Nyt on kaikki väliseinät pystyssä ja sähköt vedetty.
Muurari on muurannut pesuhuoneen, hormin ja piippukin on paikallaan.
Ensi viikolla meille muurataan takka, mikä on tässä matkalla vaihtunut manttelitakasta - kaakelitakaksi! Takkaan tulee satiinikromattu luukku ja valkoinen kiiltävähkö kaakeli.
Nyt "tasoitemies" tekee seinät maalauskuntoon ja mies naputtaa kattopaneeleita paikalleen.
Joten kyllä tämä tästä! Keittiön, kodinhoitohuoneen ja vessojen tilausta itseasiassa aikaistettiin ja se saapuu meille jo marraskuun ensimmäisellä viikolla! Yritän saada tälläviikolla tänne kuvia tulevasta keittiöstämme, mutta tohinalla eteenpäin! Onneksi, sillä nyt alkaa tulla raksaväsymys ja tuntuu että makso mitä makso - nyt on talo saatava valmiiksi ja elämä taas normaalimmaksi! :)

kuva lainattu: Uunisepät
            Periaatteessa tällä mallilla meille tehdään takka, tosin siitä tulee hieman korkeampi.
Mä niin haluaisin istua jo tuon takan edessä lämmittelemässä, omassa uudessa kodissa!
Miten te muut rakentajat ootte selvinny näistä viimeisistä kuukausista? Tuntuu että maltti loppuu kesken!

Huonekaluhankintoja olen alkanut jo pikkuhiljaa tekemään. Nämä hankinnat on kaikki Ikeasta.Aika valkoista kaikki! Tarkoitus ei ole kuitenkaan sisustaa koko kotia Ikealla vaan nämä hankinnat jakautuu jokainen eri huoneisiin.


Löysin myös aika hauskan tapetin vaatehuoneen seinälle Fermlivingin -mallistosta.

                                                     

                                                         Mukavia syysiltoja kaikille!

                                                                     
                                                                          - JS

4 kommenttia:

 1. Heippa!
  Hienolta näyttää takka ja kalustevalinnat, meillä taitaa olla aika samanlainen maku :) Rakentamassa ollaan kanssa, sisäseiniä aletaan naputtamaan pikkuhiljaa... Kysäisisinkin noista teidän takapihan spoteista mitkä valaisee nuo pylväät, että minkälaiset ne on? Onko ne suunnattavat, ulkonevat, minkä merkkiset??
  Meille tulee vähän samalla idealla valaistusta ja olen pohtinut että mikä tähän olisi paras ratkaisu. Kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Ne spotit on ledivaloja. Eli yhdessä spotissa on kolme lediä (3 x 3 wattinen teholedi). Ne tuli meille hämäräkytkimellä etu- ja takapihalle, elikkä syttyy ja sammuu itsestään. Kulutukseltaan ne on todella niukkoja. Merkkiä en tetenkään enään muista (paketit hävitetty, toki jos paketin näkisin niin tunnistaisin), mutta Onniselta ostettu. Ja ne ei ole suunnattavat vaan ne on laitettu räystään aluslautoihin kiinni.
   Toivottavasti sait irti jotain mun sepustuksesta! :)

   Poista
 2. Nyt on pakko kysyä kun meillä muuttoon kuukausi ja huonekaluja ei ole ostettu että mihin meinaatte jemmata nuo ostokset, tulevatko jo vanhassa kodissa käyttöön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eli sängyt on jo pojilla käytössä, lipasto mulla ja kirjoituspöytäkin tuolla makkarissa. Oon "hävittäny" vanhaa samalla pois, eli lahjottanu/myynyt eteenpäin. :) Uskon että säilyy hyvänä vaikka otettiinkin ne jo aiemmin käyttöön ja onpahan valmiiksi kasattu. Lisäks on hankintalistalla vielä olkkarin sohvat, jne. Mutta ne tulee vasta sinne uuteen! :)

   Poista