torstai 29. marraskuuta 2012

Jouluksi uuteen kotiin?

Näillä näkymin jos talo menee muuttotarkastuksesta läpi jouluviikolla, päästään muuttamaan vielä ennen joulua. Ja toisaalta miksei menisi, jos vaan kaikki tarvittavat tarkastukset on suoritettu ennen sitä.

Tällähetkellä makuuhuoneet on saaneet lattian, tapetit ja maalin. Ikkunalistatkin on jo osittain paikallaan.

Nappasin äsken kuvan meidän lattiasta. Lattioihin valittiin Pintaväristä valkaistu tammi-laminaatti. Koiran ja lasten kanssa laminaatti on ainakin meillä käytännöllisempi vaihtoehto.Kuvassa on meidän vanhempien makuuhuone. Seinät maalattiin Tikkurilan laasti-sävyllä ja olen tyytyväinen. En jaksanut enään edes ostaa alkuun mitään pientä koepurkkia, vaan suoraan kerralla 10-litraa maalia :) Ovesta puuttuu vielä listat, sekä katosta ja lattioista.


                    Eteinen on saanut tapetin ja maalit. Pieni vilautus Sandbergin ruututapetista. Kaikki tapetit olemme ostaneet Lahden Pintaväristä, mistä sai erinoimaista palvelua!


 
                                                    Wc on kalusteita vaille valmis.

Keittiö valmistui viimeviikolla ja olen todella tyytyväinen. Keskellä keittiötä on nyt vain kaikki kodinhoitohuoneen kalusteet, joten en päässyt sitä hyvin kuvaamaan. Laatoittaja tekee tällähetkellä kylpyhuonetta ja pikku wc;tä ja sen jälkeen pääsee kodinhoitohuoneen lattioiden kimppuun, niin pääsee asentamaan sinnekkin kalusteet.

- JS

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvälle! Lastenhuoneista olisi myös kiva nähdä kuvia, jahka valmistuvat :) Tsemppiä loppukiriin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päivät menevät hujauksessa, mutta viimeistä viedään! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, en malta odottaa lisäkuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Teidän uusi koti näyttää täydelliseltä! <3 <3 <3 Jään innolla odottelemaan kuvia, kun saatte muutettua ja tavaroita hieman paikoilleen!

  Ihanaa joulun odotusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti!
   Piristäviä kommentteja loppusuoralle! Ja luulenpa että nyt kun jää raksailun jälkeen aikaa vähän muuhunkin, kun on mies talossa hoitoapuna lasten kanssa, niin blogi alkaa saada enemmän postauksia! :)

   Samoin sinulle, lämmintä joulun odotusta!

   Poista