lauantai 29. joulukuuta 2012

Pikku golffarin huone

 
Meidän 6-vuotiaalle pojalle tapetiksi valittiin Estan Sports League - mallistosta golffari tapetti ja muilla seinillä on Tikkurilan mulperi-sävy. Meillä on aika liikunnallinen poika ja kesäsin on ihan mestari minigolffissa ja muutenkin pelaisi kokoajan vain sählyä tai jääkiekkoa, joten tapetti sopii hyvin mailapeleistä tykkäävälle.
Seinät on vielä autiot, sekä verhot puuttuu, millä saa varmasti vähän eloa muuten niin beigeen huoneeseen. Kiekkokoulun joukkuekuva pääsee varmaankin ensimmäisenä seinälle, kunhan saan sen kehystettyä.


 Luonnon valoa tulvii kivasti ikkunoista päivisin. 
Korkea huonekorkeus vielä lisää avaruuden ja valon tuntua.
Tosin lamppu roikkuu vielä liian alhaalla. Oli tolla korkeudella siksi että sain noi härpäkkeet sen ympärille viritettyä.


                    

                     Molemmille pojille ja eteiseen ostimme Ikeasta valkoiset maitolasiovelliset Pax-komerot.
Makuuhuoneissa ne on 150*236cm ja eteiseen mahtui 200*236cm. 
Tähän asti olen ollut tyytyväinen valintoihin ja säästettiin siinä että otimme ne Ikeasta. Sisällä komeroissa on vedettäviä puulatikoita, vedettäviä muovilaatikoita leluille, hyllyjä ja tanko.


 Pirates of the caribbean laiva oli enemmän kuin toivottu pukilta. Tätä metsästettiin kissojen ja koiren kanssa kun oli jokapaikasta loppu. Lopulta joulupukin apulaiset löysivät tämän Ruotsista.


Toivottavasti tälläiset kirkkaat päivät jatkuisi. 
Tänään oli ihan mielettömän upea ilma lenkkeillä koiran kanssa.

                                                        
                                                                - JS


3 kommenttia:

 1. Toivoisin kuvia myös eteisestänne, erityisesti noista Pax-kaapeista. Ovatko osoittautuneet käytössä hyväksi? Itsekin ollaan niitä mietitty ja ovat aika paljon edullisemmat kuin muualta otettuna. Mistä olet hankkinut nuo keittiön ihanat lamput?

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Keittiön lamput on Ikeasta. Nämä on Hektar nimiset ja hintaakin vain 19,90€/kpl. Pax-kaapit on kyllä olleet käytössä hyvät. Jos niihin päädytte niin kannattaa miettiä ne sisustat juuri teille sopivaksi. Eli minkä levyiset kaapit, avohyllyjä vai puulaatikoita, jne. Niissä on yllättävän monta vaihtoehtoa! Yritän viikonlopuksi tehdä oman postauksen niistä :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja tyylikästä! Onko teillä pojan huoneessa muuta valaistusta kuin tuo Ikean lamppu? Riittääkö valaisemaan koko huoneen?

  VastaaPoista