torstai 26. kesäkuuta 2014

Keittiössä

Heippa!

Täällä ollaan niin lomalla että melkein toivottelin mukavaa keskiviikkoa kaikille...
Nooh, ei se niin vakavaa. Tänään herättiin aurinkoiseen aamuun, joka sitten muuttuikin pilviseksi päiväksi. Sain hirmuisen siivouskohtauksen ja koko iltapäivän siivoilin. Piipahdin myös Askossa ja alesta nappasin mukaan kivat lyhdyt.
Lyhdyt ehkä tuo vähän sellaista loppukesän tunnelmaa. Mihin on nyt ilmojen puolesta aika helppo samaistua. Kivat nostaa myös pihalle kun illat pimenee. Toivotaan nyt kuitenkin että mahtuu vielä monta aurinkoista hellepäivää tähän kesään. Mulla on ainakin vahva luotto siihen... Kolme viikkoa vielä lomaa jäljellä.
Huomenna vietellään pojan 8-vuotis synttäreitä. Hurjaa, miten tää aika menee ja pienestä vauvasta on kasvanut noin iso poika. 

                                           Mukavaa illan jatkoa!

                                                          - JS

7 kommenttia:

 1. Oikein tunnelmalliset lyhdyt, ja noita teidän keittiönpöydän yläpuolelta löytyviä lamppuja jaksan aina ihastella! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lamppuja uskoisin että löytyy vielä Ikeasta ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Se on mukavan "rouhea". Ja jos siihen kyllästyy niin sopii sitten ulkopöydäksi :)

   Poista
 3. Kaunis koti on teillä!! "Eksyin" tänne sinun blogiin kun Airisto ruokapöytää googlettelin. Ihastelin tuota ruokapöytää ja on ollut mietinnässä hankkia itsellekin, mutta mietin minkälainen se käytännössä on kun siinä on nuo raot, enkä haluaisi lasia siihen. Oletko millä käsitellyt sitä? Ja nuo valkoiset tuolit sopii tuohon hyvin. t. Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   Tosiaan meillä ei ole siinä lasia ja meillä ei ole mennyt kyllä rakosiin juurikaan mitään. Ruokailun jälkeen rätillä pyyhitään pöytä ja vedän muruset sitten rätillä pois. Mutta varmaan myös se että on tuollaiset "muovitabletit" kuten kuvassa näkyy, minkä päältä syödään ja sitten ne pyyhitään niin ehkäisee ruoan päätymistä rakoihin.
   Pöydän olen käsitellyt puunkäsittelyaineella. Ostin sen Terrasta. Oli nimenomaa tuolle tiikkipuulle ja sisäkäyttöön tarkoitettu. Niissä käsittelyainessa on todella paljon tiikkikalusteisiin sellaisia mitkä ei sovellu sisäkalusteiden suojaamiseen, vaan on tarkoitettu esim. pihakalusteisiin, veneeseen, tms.
   En ole kyllä katunut päivääkään ostosta, pidän tästä pöydästä tosi paljon :)

   Poista
  2. Kiitos kovasti sinulle "valaisevasta" vastauksesta.

   Poista