maanantai 4. elokuuta 2014

Ikkunaprojekti autotalliin

Maanantaita kaikille!

Tänään aloitettiin ikkunaprojekti, eli autotalliin/varastohuoneeseen teetettiin talon tyyliset ikkunat ja nyt ne on siihen asennettu.

              Laitan kuvaa heti kun on saatu ikkunalaudat ympärille kehystämään ikkunoita.


Rakennettiin tuonne terassin laidalle tuollainen suoja-aita myös, mikä on hieman kesken vielä. Eli se maalataan toki valkoiseksi, sekä sen eteen olen jo istuttanut kolme valkoista pensasruusua. Tarkoitus olisi vielä istuttaa pioneita ja jotain muuta kauniita kukkia, jotta kukkapenkistä tulisi oikein rehevä ja kaunis.
Tilasimme myös multaa tässä jokin aika sitten ja levitimme sitä nurmikolle ja teimme korjauskylvöä nurmikolle. Mutta eihän se mihinkään kasva tälläisillä helteillä. Toivottavasti syksyllä sitten :)


Tässä myös kuvaa istutuslaatikoista, mitkä mies tässä kesällä väsäsi minulle. Nämä on autotallin takana, kun sinne jäi pihassa sellainen "hukka-alue". Herneet alkaa olla syöntikypsiä ja yrtit ja kehäkukat on menestyneet myös hyvin :)

                                        Aurinkoista viikon jatkoa!!

                                                       - JS

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Millä värikoodilla Maalasitte autotallin? (:todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Maalattin NCS-3000N sävyllä. Olen puhunut täällä blogissa kahdesta eri sävystä 2500N ja tuosta 3000N, mutta talokirjasta löytyi tuo 3000N, joten nyt olen varma että se on tämän meidän talon, sekä autotallin sävy ;)

   Poista