sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Värikkäämpi lastenhuone

Moikka,

Meillä kun tunnetusti on aika vaalea/harmaan sävyinen sisustus, niin meidän 4-vuotiaan pojan huone erottuu siitä kyllä kovastikin. Ollaan asuttu tässä kohta 2-vuotta ja luulen että näillä tapeteilla ja sisustusratkaisulla mennään varmasti vielä pari vuotta. Sitten kun poika lähtee eskariin tai kouluun, niin on ehkä aika tehdä vähän "isomman pojan" näköinen huone, jos siis tässä vielä silloin asustellaan :)...
Menkööt tämä komentti sen piikkiin, että mies jo suunnittelee kovaa vauhtia seuraavaa taloa minkä aikoo rakentaa ja nyt viimeaikoina on jo tartuttanut vähän muhunkin tätä innostusta, vaikkakin tykkään ihan hirmuisesti tästä meidän nykyisestä kodista.

 Tärkeintä on tietysti se että huoneen omistaja viihtyy täällä.  Ikean Trofast kokonaisuus löytyi Tori.fi;stä tässä kesällä ja järjestettiin jokaiseen laatikkoon pikkuautot, herofactoryt ja muut jutut. Ihme kyllä tämä pienempi kaveri on paljon isoveljeä järjetelmällisempi ja tavarat on edelleenkin kutakuinkin järjestyksessä ja löydettävissä omista laatikoistaan.
Lastenhuoneen matto on löytö Iskun tehtaanmyymälästä. Ostin olohuoneeseen täälläkin nähdyn samanlaisen maton, mutta se on vain eri väritykseltään. 

                                                  Pirteää Sunnuntaita!

                                                             - JS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti