maanantai 1. huhtikuuta 2013

Boys room

Jatketaan verhoesittelyä :) Molempiin poikien huoneisiin tuli samasta kankaasta verhot, tosin hieman eri sävyiset. Ajatuksena oli että nämä menevät monta vuotta ja vaikka tapetti vaihtuisi niin on sellaiset mitkä sopii monen eri sävyn kanssa.

Esikoululaisen huoneeseen tehtiin myös iso tyyny, jonka toisella puolella on lippuja ja toisella puolella samaa raitaa kuin verhoissa. Ylijäämä kankaasta tehtiin myös tuollaisia pussukoita. Niille olisi tarkoitus ostaa koukut ja laittaa koulupöydän viereen seinään kiinni. Niissä voi säilyttää kaikkea pikkutavaraa.
Alla näkee vielä paremmin tuon tyynyn ja pussukat. Raidallisesta kankaasta myös tuli pari pussukkaa.Sitten meidän kolmevuotiaan pojan huoneeseen...

 Tämä huone on todella valoisa, koska ikkunoita on kahdella suunnalla. Verhojen sävy haettiin lintutapetin pöllöstä, mutta kuitenkin verhot on hyvin hillityn sävyiset ja ehkä vähän rauhoittaa huonetta. Pieni pöytä ja jakkara olisi tarkoitus viedä leikkimökkiin kun ilmat hieman lämpenee ja tänne tarvittaisiin kunnon pöytä missä mahdutaan piirtämään.Vinkkejä mistä löytää kivan lastenkaluston otetaan vastaan ;)
Nyt on sitten raitaa meillä lastehuoneissa ja keittiössä. Eilisessä keittiöpostauksessa oli vain päivällä otettuja kuvia, mutta iltasella verhot korostuu ehkä vielä enemmän.


                       
                                                               - JS

12 kommenttia:

 1. Hei JenniS! Aivan ihana blogi sinulla! Tosi kaunis koti teillä!<3 Liityin oitis lukijaksesi, mukava päästä seuramaan tulevia postauksiasi! :)

  http://lumihelmi0.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kivasti piristää päivää tällaiset kommentit! Ja täytyykin käydä myös lukasemassa sinunkin blogia!

   Poista
  2. Blogissani sinulle tunnustus. Käy kurkkaamassa! Hauskaa vappua :)

   Poista
  3. Kiitos kovasti tunnustuksesta!! :)

   Poista
 2. Millä sävyllä olette maalanneet vanhemman poikanne huoneen? Mistä olet löytänyt tuollaisen kivan tikashyllyn? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on Tikkurilan sävykartasta sävy nimeltä "mulperi". Tikashylly on ollut meillä jo yli viisi vuotta ja aikoinaan muistaakseni ellokselta sen tilasin. On kyllä ollut kestävä! :)

   Poista
 3. Kivannäköisiä verhoja! Mulle onkin tulossa tuosta mustaraidallisesta kankaasta hyvin samannäköinen verho keittiöön myös, kunhan äiti ehtii ompelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta väri antaa kivasti ryhdikkyyttä ja erottuu seinästä :)

   Poista
 4. Moikka, kivannäköiset verhot, ompelitko nuo itse vai löytyisikö valmiina jostain? Nim. Inhoan ompelua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En ommellu itse verhoja, vaan ne tuli Lahdessa toimivan Stato sisustuspalvelun kautta! :)

   Poista
 5. Todella kauniit verhot! Erityisesti nuo mustavalkoiset ottaisin meillekin koska vain :)

  VastaaPoista