keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Takka päällä, talvi tuli

Heissan,

Vihdoin saimme kuukausi sitten tilattua takan edustalasin ja nyt meillä on siis virallinen takankäyttö lupa. Sunnuntaina tuli myös talven takka,- ja paljupuut. Tilasimme n.6 kuutiota, joten toivotaan että ne riittää. Vanhempani olivat puutalkoissa mukana ja kyllä niitä melkoinen kasa tuonne autotallin taakse pinoon saatiin, joten voisi näin olettaa että yhdeksi talveksi riittäisi.


                                    Eli ihan tuollainen kirkas lasi oli meidän mieleen.
                            Jotenkin ne pelti vaihtoehdot ei ihan iskeneet tällä kertaa.


Takasta tulee niin ihana lämpö että oli pakko siirtää tuo ruutuinen nojatuoli sen lähettyville 
ja istua siihen kirjoittamaan kuulumisia. 
 Nyt ollaan jo yli lokakuun puolenvälin ja jotenkin kesällä jännitin tätä syksyä että kuinka tästä selvitään. Viime syksyistä on jäänyt sellainen fiilis että aamuisin on väsyttänyt niin hirveästi ja muutenkin ollut veto pois. Johtuneeko lie siitä että kilpirauhaslääkitys toimii, vai mistä mutta edelleen olo on ollut tosi energinen. Ehkä mä sittenkin olen syksyihmisiä :) Tosin onhan tässä vielä marraskuu, minkä luen syyskuukausiksi, mutta toivottavasti menisi myös näin kivuttomasti!

Tunnelmallista keskiviikkoa !!

- JS20 kommenttia:

 1. Meillä on kanssa lasi takan edustalla ja ollaan kyllä tykätty. =) On tavallaan aika huomaamatonkin. Kiinnitettiin niin, että on helppo putsata altakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole itseasiassa se vielä millään kiinni. Ensin mietimme että kiinnitämme sen silikoonilla, mutta putsaamisen kanssa olisi ehkä sitten vaikeuksia. Millä te olette kiinnittäneet sen?

   Poista
 2. Ihanalta näyttää. Meilläkin lasi.

  VastaaPoista
 3. Kaunis, tunnelmallinen olohuone ja upea takka. Löysin juuri blogisi ja jäänpä heti lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihla kommentistasi ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 4. mielettömän kivannäköistä! <3 :)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin lasi, mutta se on tuolla eteisen kaapissa vielä paketissa, ja takka on kyllä siitä huolimatta kovassa käytössä. :) Yksi lasi rikottiin heti alkumetreillä, liikahti ohi kävellessä ja kolahti kohtalokkaasti takan kaakeliin ja lohkesi. Toinen lasi päätettiin laittaa vasta sitten kun keksitään millä se kiinnitetään. No vielä ei ole keksitty. :D Ja kiva kuulla että muillakin kilpirauhaslääkitys toimii, sen voimalla täälläkin porskitaan eteenpäin. Aikaa ennen sitä ei halua edes muistella. Melkoista sumua. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä pelkään vähän samaa kun se lasi ei ole meilläkään vielä mitenkään kiinni. Toki tuo painaa sen verran että aika jämäkästi tuntuu tossa paikallaan ainakin toistaiseksi pysyvän. Jos keksitte kiinnitystavan niin kerro meillekkin :D
   Kilpparilääkitys on nyt ollut kolme vuotta ja joo aika ennen lääkitystä ja myös lääkityksen kanssakin on ollut aika väsyttävää, juurikin sumua. :) Mutta nyt on ehkä sitten sopiva annostus löytynyt.. :)
   Jaksamisia loppusyksyyn!

   Poista
 6. Ompas ihanan tunnelmallisen näköistä!:)

  VastaaPoista
 7. Hei, aivan ihana tunnelma sulla olohuoneessa. Oli pakko kommentoida, sopivasti valkoista ja puuta. Tuo sohva on mahtava hankinta, muotoilu sopii talon puitteisiin je henkeen. Hieman sellainen ylvään oloinen. Mustaa sopivasti ripauksina. Sulla on hyvä ote!!
  t.marjo

  VastaaPoista
 8. Teillä on kyllä mielettömän kaunis koti. Täytyy alkaa selailemaan sinun aiempiakin postauksia :)

  VastaaPoista
 9. Heippa! Eksyin toisen blogin kautta tänne. Kivalta näyttää teidän koti, tykkään käyä kurkkimassa miltä muilla näyttää :) Meillä kiinnitettiin joku aika sitte takaneduslasi kakspuoleisella teipillä, ei ois muuten pysyny paikollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! Tuo kakspuoleinen teippi olikin hyvä idea! :) kiitos!

   Poista
 10. Onpas kaunis matto teillä olkkarista, mistähän se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on Annon mallistoa Anttilasta :)

   Poista