maanantai 7. huhtikuuta 2014

Keittiön tiiliseinä

Heissan,

Uusi viikko ja uudet kujeet. Loman jälkeen arki ei ole vielä kunnolla rutinoitunut ja tuntuu ettei ole töissäkään tehokkaimmillaan. Ehkäpä se tässä alkaa taas luistamaan.

Keväisin sama probleema kun tekisi mieli vaatevarastosta lähtien uusia sisustusta ja kaikkea mahdollista. Se tietää vain rutkasti rahanmenoa, joten täytyy yrittää kaivella kaappeja ja vaihdella tyynynpäällisiä ja tuoda sitä kautta pientä piristystä kotiin. Sen lisäksi olen taas kehittänyt miehelleni kivoja pieniä projekteja mitkä on tämä talon suhteen jääneet hieman vielä kesken :)Vaihdettiin keittiössä pöytä toisin päin, piti olla vain hetkellinen ratkaisu, mutta siihen se on jäänyt.
Lamput pitäisi myös kääntää pöydän suuntaisesti, ellei me nyt palauteta pöytää niin päin kuin se on siihen "tarkoitettu".

 

Meillä on edelleenkin navettatiilet laittamatta tuohon yhteen keittiön kulmaan. Siihen on tehty taso pidemmäksi jonka alla on nyt ollut lehtikori. Tänään illalla hain autotallista muutaman tiilen ja mallailin niitä tuohon. Toki ei ole saumoja välissä mitkä antaa paljon näköä, mutta kyllä me taidetaan nyt viimein toteuttaa se seinä tuohon :)Ei tosiaan pääse tässä kuvassa edukseen (menin vielä kuvailemaan eri sävyisellä ohjelmalla..murr) mutta siitä tulee toivottavasti kiva yksityiskohta keittiöön.

                                   Nyt mukavaa illan jatkoa!

                                                     - JS

6 kommenttia:

 1. Oii, jännityksellä jään odottamaan tiiliseinän muodostumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jännityksellä itsekin että tuleeko siitä nyt hyvä... Mutta pakko tulla! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jep, tykkään kanssa. Toivottavasti toteutus tulee vastaamaan odotuksia! :)

   Poista
 3. Tuosta tiiliseinästä tulee varmasti upea! Mulla on samanlainen haave tulevaan viher/takka/työhuoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hope so! :) Ei muuta kuin sielläkin päässä toteuttamaan haaveita! :)

   Poista