lauantai 17. elokuuta 2013

DIY: tyynyjä ja pimeitä iltoja

Tänään on täällä Etelä-Suomessa jatkunut syksyinen fiilis. Kuulemma idässä ja vähän ylempänä Suomen kartalla on ollut aurinkoista. Tänään oli kuitenkin aika mukava lauantai, ei ollut aikatauluja suuntaan tai toiseen vaan päivä kului syreeniaitaa istuttaessa, ruokaa tehdessä, lenkkeillen ja kynttilöitä poltellen.



Käytiin tänään äitini kanssa Iskussa ja Vepsäläisellä ja jälkimmäisestä löydettiin kivat rottinkikorit alesta. Aluksi ajattelin tämän pelkästään sateenvarjojen säilytyskoriksi eteiseen, mutta käytynäni äidin luona, hän oli laittanut pitkiä kuivakukkia samanlaiseen koriin ja se näyttikin niin kivalta että piti kokeilla heti samaa kotiin päästyäni :) Meillä oli aiemmin lasinen iso malajakko, missä nämä pitkät kukat olivat. Valitettavasti vaasi ei ehtinyt meillä kauaa olemaan, kun toinen pojista potkaisi pallon sitä päin (tietenkin vahinko, koska sisällähän ei saa potkia..)  ja sen jälkeen kuuluikin kiva helinä. No toisaalta mun moka, ei ehkä sovi isot lattiavaasit tähän elämäntilanteeseen kahden pojan ja yhden koiran kanssa.


 Mulla on edelleen kamera rikki ja kuvia otan iPhone 5. Siinä on ihan hyvä kamera kyllä, mutta valo ei tunnu oikein riittävän. Siksi siis täysi valaistus meillä sisällä näissä kuvissa :)



Mieheni äiti virkkasi upeita tyynyjä. Jotenkin sopii niin hyvin tähän syksyiseen fiilikseen pehmoiset tyynyt. Mulla on edelleen maton virkkausprojekti kesken... Ehkäpä nyt pimeät syysillat auttaa saattamaan projektin loppuun!



Kynttilöitä ehkä vähän liioiteltu määrä ;) No ei mä tykkään kun on rykelmänä ja varsinkin nyt tähän kellonaikaan kun kirjoitan tätä on jo ulkona ihan pimeetä ja sisällä ei päällä muuta valoa, niin nämä palaa kauniisti.

                        Tunnelmallista lauantai-iltaa kaikille!
   
                                    - JS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti