torstai 15. elokuuta 2013

Paluu arkeen

Heissan!

Viime kirjoituksesta onkin vierähtänyt tovi. Arki alkoi meilläkin maanantaina, kun esikoinen aloitti koulun ja itse sain palata neljän viikon loman jälkeen töihin. Vähän tässä on ollut totuttelemista ja aamuisin hankala herätä herätyskelloon kun illalla tulee vielä valvottua vähän liian myöhään. Ehkäpä se tästä nyt pikkuhiljaa taas alkaa rullaamaan.

Kesälomalla tuli käytyä Hyvinkään asuntomessuilla. Etenkin pihat oli meillä erityistarkkailussa, mutta ihastelin myös kauniita sisustuksia.

Kuva asuntomessuilta 2013

Kuva asuntomessuiltat 2013

Kuva asuntomessuilta 2013

Makuuhuoneeseen hain vähän inspiraatiota. Meillä on jokainen seinä tällähetkellä maalattu Tikkurilan laasti-sävyllä ja nyt mietin jos tapetoisi yhden seinän jollain, tai tekisi tapetista "sängyn päädyn".

Kuva meidän makuuhuoneesta
       
kuva asuntomessuilta 2013

Kuva asuntomessuilta 2013

Kuva asuntomessuilta 2013

Kuva Asuntomessuilta 2013
Meille tulee kukkapenkki tuosta samasta antiikki muurikivestä. Se on mukavan isoa kiveä, eikä tarvitse montaa kerrosta päälekkäin, kun näyttää jo ihan kivalta.

Tänään käytiin ostamassa puutarhamyymälästä pihasyreenin aitataimia. Ne oli mukavasti jo -50% alessa. Jätettiin ihan tietoisesti pensaiden istutus näin alkusyksyyn niin ei tarvitse huolehtia kastelusta ja taimet on huomattavasti edullisempia.

                                  Mukavaa loppuviikkoa kaikille!!

                                            - JS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti