tiistai 3. syyskuuta 2013

Tekniikkaa

Heissan,

Eilen päädyttiin Anttilan ale-päiville ja lähdettiin kotiin uuden smart tv;n kanssa. Okei, no se ei ollut mikään heräteostos vaan jo pitkän aikaa mietitty juttu ja sen sai sieltä ihan kelvolliseen hintaan. Rakennusaikana jo mietittiin että laitetaanko telkkari makuuhuoneeseen ja päädyttiin sitten laittamaan pistorasia keskelle seinää, joten nyt rasia on piilossa telkkarin takana, eikä yhtään näkviä johtoja. Tästä tulikin mieleen kaikille jotka ovat rakentamassa ja suunnittelu vaiheessa sähköjen kanssa niin kannattaa miettiä tällaiset jutut etukäteen. :)


Meillä oli aiemmin Soneran viihdepalvelu ja ollaan harmiteltu kun siinä ei ole saatavutta tänne meidän osoitteeseen, koska asumme DNA;n hallinnoimalla alueella. Soneran viihdepalvelussa oli kätevä vuokrata video extempore perjantai-iltana kun tavallisen telkan puolelta ei tullut mitään. Ja parasta oli ettei tarvinut ajaa Makuuniin ja takas hakemaan elokuvaa. Nyt sitten tässä telkkarissa on wlan ja meillä on netflix palvelu käytössä, joten voidaan sitten katsella elokuvia kätevästi netin kautta. Valikoima vaan on Netflix palvelussa suppeampi.


Telkkari on seinällä nyt aika yksin, täytyy ehkä keksiä sen kaveriksi tauluja toiselle puolelle.

                                               Mukavaa viikon jatkoa!!

                                                      - JS2 kommenttia:

  1. Meillä käytössä Viaplay :D ja telkkari makkarin seinässä...mut pistorasia ei sitten jäänyt telkun taakse...pitää vissiin ostaa hieman isompi tv, tuollainen smart tv vois olla kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä tällaista smart tv;tä, jos olette uutta tv;tä hankkimassa. Meillä nyt myös kuukauden ilmaisessa testissä tuo viaplay ;) Joten tervetuloa syksy ja pimeät illat! :D

      Poista