sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Yksi tunti lisää

Huomenta,

Ei voi muuta kuin herätä hyvällä mielin uuteen päivään... Lokakuun viimeistä viikonloppua viedään ja aamu alkaa auringon paisteella ja sillä että päivässä on yksi tunti lisää. Monesti on sellaisia päiviä että miettii saisipa tähän päivään lisää tunteja, joten tänään sellainen on meille kaikille tarjolla ;)

                   Tänään täytyy tankata aurinkoenergiaa, koska pimeä marraskuu on edessä. 
                                               Mukavaa Sunnuntaita joka kotiin!


                                                               - JS

4 kommenttia:

 1. Hei teilläkin vilkkuu ihana aurinko! Oikein mukavaa sunnuntaita sinnekin :)

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta kommentoin vasta ensimmäistä kertaa. Sinulla on todella upea koti ja hyvä sisustusmaku:) Olemme mieheni kanssa aloittelemassa rakennusprojektia ja olisin halunnut kysyä mikä takka-malli teillä on? Onko se Uuniseppien Riekko?

  Terv. Jenny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Paljon kiitoksia! :)
   Me itseasiassa suunnittelimme takan itse, ottaen paljon vaikutteita juurikin Uuniseppien riekosta ja Alppi-mallista. Pyysimme myös Uunisepiltä tarjousta, mikä oli siellä n. 10 000€ hintaluokassa Alppi mallissa. Meillä oli kuitenkin niin kätevä muurari, joka on aiemminkin muurannut takkoja, joten hän teki sen meille. Takalle tuli hintaa vähän alle 4000€. Eli säästi aika paljon, kun muurari laski paljon mitäkin tavaraa/harkkoa tarvitsee ja me ostimme ne tarvikkeet ja hän sitten teki sen. :)
   Takan mitat on n. 1,36m leveä * 1,96m korkea. Se mitoitettiin tuohon meidän nurkkaan sopivaksi.
   Tsemppiä rakennusprojektiin!!
   T. Jenni

   Poista