sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ennen ja nyt

Hellurei,

Täällä kone on reistaillut ja sen ansiosta tuli teetettyä suurinosa valokuvista mitä koneella on. Nyt kun niitä selailee, niin huomaa että kuinka vähän meillä on ollut huonekaluja ja tavaraa esillä kun muttettiin :) Nyt täällä ollaan asuttu 10 kuukautta ja hyvin ollaan kyllä kotiuduttu.


Ensin olohuoneessa ei ollut kuin sohva, matto ja lamppu, tv;n ja tv-tason lisäksi.
Sitten saimme hankittua sohvapöydän...


Se toi jo ehdottomasti lisää kodikkuutta. Kuitenkin sohva oli liian pieni meidän mielestä olohuoneeseen ja lisäksi väriltään hieman hankala lapsiperheeseen. Vaikka minulla onkin kahdet valkoiset päälliset niin silti stressasin siitä millä vaatteilla saa ja ei saa mennä sohvalle, joten päätimme siirtää tämän sohvan kirjastohuoneeseen ja hankkia isomman sohvan olohuoneeseen...


Kirjastohuoneessa oli tällöin pelkästään kirjoituspöytä ja tuoli, mitkä tällähetkellä löytyy meidän koululaisen huoneesta. Kun löysimme sohvan olohuoneeseen, teimme kirjastohuoneesta, leffa- ja pelihuoneen.


 Nyt tänään olohuoneessa näyttää tältä. Huonekaluhankinnoissa meillä on kyllä käynyt tuuria. Koska sohvamme oli -50% alennuksessa kun Iskussa tehtiin keväällä mallien poistoja. Samalla hankimme myös tuon ruutuisen nojatuolin, mikä on tähän asti ollut makuuhuoneessa. Nuo tähdet mitkä on ikkunassa ekoissa kuvissa tulee tänäkin talvena meidän ikkunoihin. Täytyy vielä malttaa muutama viikko. :) Lisäksi ajattelin että vaihdan jouluksi myös olohuoneeseen vaalean pörrömaton.


                                                  Lämpöistä Sunnuntai-iltaa!!

                                                           - JS

8 kommenttia:

 1. Heippa, Auroran rakentajat blogini sai jatkoa. Tervetuloa lukemaan utta blogia Koti Aurorassa. http://kotiaurorassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun aloitit kirjoittamisen uudestaan! :) Täytyy liittyä lukijaksi! :)

   Poista
 2. Niin kaunis teidän olohuone! Labbisfanina en voi olla pitämättä tuosta blondista, joka köllöttelee kuvissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Jep, meidän blondi on aika kuvauksellinen ja monesti kun kaivan kameran esiin niin tulee just sinne löhöömään mistä oon kuvia ottamassa. :)

   Poista
 3. Blogissani olisi haaste sinulle!;)

  VastaaPoista
 4. Ihanan blogin löysin. Ihana toi teidän olohuoneen sohvapöytä ym.
  Mukavaa viikonloppua

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin mukavaa viikonloppua! Ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista