sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kylpyhuonetta

Hyvää Sunnuntai-iltaa!!

Tänään on ollut vauhdikas päivä. Jumbossa pieni pyrähdys, jonka jälkeen Ikeaan ja siskon nimpparikahveille :) Joten hyvä päivä takana ja uusi viikko odottelee edessä.
Tajusinkin tässä että joku tila on meillä vielä tästäkin kodista esittelemättä. Kiitos blogin lukijalle, joka halusi nähdä isomman wc;n valmiina, omaa rakennusprojektiaan varten. Tässä tulee.


Lattia on valkoista laattaa/valkoiset saumat. Seinä mustaa laattaa, molemmat laattapisteestä.
Haluttiin vähän "hotelli tunnelmaa", joten miltein koko seinän levyinen peili, jota ympyröi mosaiikki kehys. Kaapistot, tasot, hana ja allas on keittiömaailmasta. Aika isohko ikkuna, jossa yleensä on kyllä verhot kiinni. Löysin tämän kuvan arkistosta, joten varmasti on tarkoitus ollut aiemminkin tästä tilasta kirjoitella. Tällöin kun kuvan olen ottanut, niin pyyhekoukut on puuttuneet seinästä jotka sinne on nyt jo saatu.


 Ihanasti paistoi eilen aurinko sisälle (aina välillä). Näytti siltä että olisi ollut ulkona lämmin... Mutta ei tosiaan ollut. Kokeiltiin eilen tuota karvamattoa olohuoneeseen, kun tarkoitus olisi pestä se Anttilan raitamatto. Mutta kyllä se puuvillamatto näin kesällä on kivempi, joten kunhan saan sen nyt pestyä ja ulos kuivamaan aurinkoisena päivänä, niin vaihtuu kyllä heti takaisin.

                                             Mukavaa uutta viikkoa!!

                                                         - JS
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti