lauantai 3. toukokuuta 2014

Kulunut viikko

Arkihaasteen 5/5 päivitys venyi muutaman päivän yli, mutta voin pienen koosteen tästä viikosta teille tehdä. Meillä oli vähän vauhdikkaampi vappuaatto kuin yleensä. Kavereita tuli kotiin grillailemaan ja siinä samalla tuli nautittua muutama lasillinen skumppaa. Seuraavana päivänä siitä kyllä hieman kärsi, mutta onneksi nyt on vielä viikonloppu edessä paikkamaassa! :)

Alkuviikosta sain kuulla että minut on valittu uuteen tehtävään yrityksessä jossa olen töissä ja eilen itseasiassa aloitin jo uudessa tehtävässä, joten aika mukava viikko on ollut kaikinpuolin :)


Tässä vappurekvisiittaa...


                                             Kuohuviiniä ja vaahtokarkkeja.
             Oli myös anopin leipomia herkullisia munkkeja ja simaa jälkiruokana.Nyt alkaa koti olla taas "viikonloppu kunnossa" ja olisi tarkoitus suunnata miehen kanssa ostoksille.
Meillä alkaa maanantaina golf-kurssi. Meillä oli työpaikalla mahdollisuus ilmottautua hieman edullisemmin kurssille ja ottaa avec mukaan. Mies on ollut jo pitempään innostunut suorittamaan green cardia minä en, mutta tässä on hyvä mahdollisuus sivistää itseä ja katsoa puraiseeko golf-kärpänen. ;)

                            Ihanaa viikonloppua kaikille!
 
                                                  - JS


2 kommenttia:

  1. Onnea uusista työkuvioista ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta Johanna! :) Ja mukavaa uutta viikkoa!!

      Poista