torstai 18. joulukuuta 2014

KEITTIÖSSÄ


Keittiö sai viimevikkoisella Ikean reissulla uudet tabletit sekä lampaantaljan. Tablettien alle ajattelin laittaa punaisen pöytäliinan (heti kun sen vain jostain kaupasta löydän;). Mutta enää en olekaan niin varma ajatuksesta, koska kyllä noi ihan hyvin tuohon sopii vaikkakin on aika samaa sävyä pöydän kanssa.
Lampaantalja tuo myös hieman pehmeyttä keittiöön. Olisi niin kiva keksiä vielä tuohon keittiön päätyseinälle jotain kivaa? Nyt pöydän päätä koristaa perinteinen kynttelikkö ja olkipossu tietenkin :)

Oikea kinkku olisi haettavissa jo sunnuntaina läheiseltä Merosen maatilalta. Se on meille valmiiksi savustettu. Olemme monena vuonna tilanneet itsepaistettavan kinkun samalta tilalta, eikä olla koskaan oltu pettyneitä. Mutta tänä vuonna uskallettiin tilata tämmöinen valmiiksi savustettu, koska saimme maistella viime vuonna vanhemmillani ja se oli todella hyvä. Tietää siis että joulun jälkeen on hyvä harrastaa paljon liikuntaa jotta saa sulatettua murkinat ;) Mitäs teidän joulupöytään kuuluu? Kalkkuna vai kinkku?

                                                   - JS

                                                   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti