perjantai 15. kesäkuuta 2012

Mökki kasassa

Nyt on leikkimökki kasassa. Tänään maalasin sisältä lattian valkoiseksi ja huomenna maalaan ulkopuolelta. Tää on mun projekti, mies on "isomman mökin" katon kimpussa, eikä malta kauheesti leikkimökkiä ajatella. :) Talokin on edennyt, sisällä odottelee putkaria laittamaan lattialämmitysputkia ja sen jälkeen lattiavalu. Ulkona alkaa olla kattotiilet kaikki paikallaan ja vähän maalailu edistynyt.

Toinen pilari vielä puuttuuAika söpö pikkumökki. Tosin pidän siitä että sisällä aikuinen mahtuu seisomaan suorassa, eikä tarvitse kyykistellä. Lomakin alkoi tänään sopivasti, mahtavien kelien saattelemana! Nyt kun saan leikkimökin kuntoon, voin tilailla multakuormat pihamaalle ja ruveta pihan kimppuun, kun lapset voi puuhailla mökissä (tämä on siis haavekuva, todennäköisesti ne juoksee multakasassa ja sitten menee leikkimökkiin pyörimään;)

- JS

5 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihana mökki! Tämä olisi haaveissa omille tytöille, mutta katsotaan, missä jamassa syksyllä talon valmistuttua ollaan ;) Tuleeko teillä sähköt leikkimökkiin, vai vaan pihavalot mökin luokset?

  Terkuin Jonspe Eripurasten Rauhalasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti tolpat valaistaan leikkimökistä samalla tyylillä kuin talossa, tai sitten tulee samanlainen seinävalaisin ulkopuolelle kuin talossakin. Sisäpuolelle myös haluaisin lampun sitten kun sähköjä vedetään ulkovalaisimille, niin siinä samassa sitten :)
   Mies kun on sähkömies ammatiltaan niin saa keksiä sopivimmat ratkaisut leikkimökkiin!

   Nyt ei muuta kuin leikkimökki tilaus etenemään Kannustloille, tulee parissa viikossa, joten saisitte sen vielä ennen talon tuloa :p

   Poista
 2. Tosi ihana mökki on! Minäkin haluan :)

  VastaaPoista