keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Voihan keittiö...

Edelleenkin jahkaan keittiöni kanssa. 
Miksei vaan pysty päättämään, että "tämä se keittiö on, minkä haluan!"
Ja olen tehnyt siitä ongelman, enkä saa minkäänlaista lopullista päätöstä aikaiseksi. 
Vielä ei ole kova kiire päättää, mutta oman mielenrauhan vuoksi haluaisin nämä asiat päätökseen. Pahoittelen jo etukäteen hieman huonolaatuisia kuvia, kun ei ollut järkkäri takataskussa, kun pistäydyin Kvik;iin. :) Ihastuin tähän Kvik;n Mano keittiöön tämmöisenä musta-valkoisena. Upea!
Löydät sen myös Kvikin kotisivuilta www.kvik.fi
Ohuet valkoiset tasot, musta alaosa, missä puu paistaa hieman läpi ja valkoiset kiiltävät kaapit ylhäällä.


 Tämän alimman kuvan nappasin paperisesta suunnitelmasta, minkä saimme Domukselta. 
Tässä kuvassa värit eivät ole ihan todelliset. Siis meille tulisi tähän keittiöön tammi-massiivipuu tasot, sekä seiniin valkoiset laatat ja lattia jotain muuta kuin kuvassa oleva.
Toinen suunnitelma on sellainen Domukseltakin, että alakaapit on mustat, taso on vaaleaa puuta ja yläosa on valkoinen, mutta ovimalli sama kuin tässä kuvassa.
Keittiö meillä tulee jokatapauksessa olemaan tämmöinen U-mallinen, koska putkien paikat on jo vedetty.Nyt kun asiaa mietin, mieleni tekisi enemmän ylläolevaa Kvik;n keittiötä. Järki taas sanoo että "tähän alempaa et ainakaan kyllästyisi niin helposti." Mutta ehkä tässä ei kannata järkeä kuunnella ;)

- JS


9 kommenttia:

 1. Meilläkin arvottiin kovasti ja pyydettiin tarjouksia mustasta ja valkoisesta. Rohkeus ei riittänyt siihen mustaan ja kyllästymistä myös pohdin. Hyvältä se musta silti aina näyttää ja jää aina pohdituttamaan, että olisiko sittenkin pitänyt... Mikään ei ole niin vaikeaa, kun lopulliset päätökset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Tod. näköisesti mekin päädytään valkoiseen, saahan sitä sitten tekstiileillä ja tavaroilla väriä! :)

   Poista
 2. Mulla oli ihan sama homma, että pähkin ja pähkin ja venkslasin edes takaisin, mutta nyt tuntuu, että onneksi otettiin sittenkin valkoiset vetimettömät, ne on kuitenkin ajattomat eikä niihin kyllästy ehkä niin helposti kuin toisen värisiin. Tuo musta kvikin keittiö on tosi upea. Meillä tulee kodinkoneet integroituna kaapistoihin, koska haluan mahdollisimman helppo hoitoista, olen niin laiska siivoaja. Edellisessä talossamme meillä oli rosterikodinkoneet, nyt en halua niitä enää vaan ne mitkä jää näkyviin tulee valkoista modernintyylistä. Meillä alkaa olla keittiö ihan näinä päivinä valmis, että kohta löytyy blogista valmiita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upealta näyttää teidän keittiö ja koko talo! Lisäkuvia aina odotellessa :)

   Poista
 3. Moi! Entäs tuo domuksen keittiö, mutta valkoisella kivitasolla? Olisi aika raikas! Tekstiileillä saa väriä, samoin esim tapetoimalla välitilan, joka on sitten suht helppo vaihtaa, jos kyllästyttää? En ole nähnyt muita kuvia keittiöstänne, mutta oman kokemukseni mukaan kannattaisi harkita mahdollisimman paljon leveitä laatikoita kapeiden tilalle. Ne ovat käytännössä huomattavasti kätevämpiä kuin kapeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli hyvä huomio, että laittaa leveämpiä laatikoita, kapeiden tilalle. Rupesin just tuota Domuksen keittiötä miettimään, niin siihen noiden kolmen laatikkorivistön tilalle tulisikin kaksi leveämpää! Kiitos sinulle kommentista! :)

   Poista
 4. Rakensimme viime kesänä myöskin auroran ja voin kertoa että samojen asioiden kanssa painin. Maalaisromantiikka vs. moderni. Lopulta päädyin enemmän tuohon maalairomanttiselle linjalle, koska talomallikin on ns. perinnetalo. Moderni tyyli miellyttää myös kovasti silmää, joten ristiriitaista oli valintojen teko. Muutenkin huomasin blogiasi lukiessani että meillä on todella samanlainen tyyli. Onnea talon rakennukseen, toivottavasti kaikki menee hyvin. Teille on varmasti tulossa kaunis koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tää on tosiaan vaikeeta päättää, kun tykkää kummastakin tyylistä! Ehkäpä meille tulee vähän perinteikkäämpi keittiö, mutta sitten kuitenkin nykyaikaisilla ja moderneilla kodinkoneilla, olisko se kompromissi? ;)

   Poista
  2. Kuulostaa hyvältä! :)

   Poista