maanantai 9. heinäkuuta 2012

Erilainen maanantai

Lomalla maanantaitkin on erilaisia. Niistä puuttuu aamuväsymys, lasten roudaaminen tarhaan aamukiireessä, perinteinen viikkopalaveri, kuulumisien vaihto kahvihuoneessa ja kaupassa käynti viikonlopun jäljiltä.
Mies on painananut raksalla aamusta iltaan ja minä olen ollut poikien kanssa kotona. Eli pyykinpesua, ruoan laittoa, erotuomarina oloa, siivoamista ja siivoamista, kuulostaako tutulta? ;) 

Ihana kun on ollut aikaa lapsille, vaikkakin välillä on saanut laskea kymmeneen (siis kerran tunnissa vähintään)
Mutta meillä on toiminnan poikia, välillä pestään Brion "sähköjunatkin" vessan lavuaarissa ja sitten itketään kun ne ei enää liikukkaan itsekseen eteenpäin. 
Tänään aamulla kuitenkin suunnattiin Hop Loppiin.

Tein diilin poikien kanssa että ensin kun mennään HopLoppiin, niin käydään samalla reissulla Askossa ja ne on siellä kiltisti. Arvaatte varmaan miten kävi? No eihän laillisestikkaan saa lapset tehdä sopimuksia...

 Kotona pienen tankkaus tauon jälkeen suuntasimme lähikirjastoon.Kahviseuraa
Kirjaston jälkeen sain rauhallisen kahvitauon, pienimmän nukkuessa päikkäreitä.
Mukava päivä tänään. Äitiysloman jälkeen olen vuoden ollut nyt töissä ja tällaisina päivinä tuntuu että olisi edelleen äippälomalla. Hassua. Toisaalta haikea palata taas töihin kahden viikon päästä, kun loma loppuu. Vuoden aherrus edessä, ennen näin pitkää uutta lomaa. Mutta pidän työstäni ja asuntolaina pitää huolen siitä että talouden pyörittämiseen tarvitaan kahden henkilön työpanos! ;)

Ainiin näin "äippälomalla" oli aikaa harjoitella pientä kuvien muokkaamistakin. Huomaatte varmaan mitä kuvaa on muokattu :D Täytyy jatkaa harjoittelua! 

                                        - JS 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti