perjantai 6. heinäkuuta 2012

Matkalta ideoita sisustamiseen vol. 1

Esittelen ensin tyylikkään hotellin Wienissä, jossa yövyimme.
Hotelli sijainniltaan sopi hyvin autolla matkustavalle, koska sijaitsi vähän syrjässä keskustasta ja oli varustettu isolla parkkihallilla. Toki ratikka kulki ihan hotellin edestä, joten miksei kävisi muillekkin lomailijoille. Hieman syrjäisemmän sijainnin takia yöpyminen hotellissa oli jopa halvempaa, kuin meillä Suomessa perushotellissa.

 Värimaailma oli ihanan rauhallinen. Puujäljitelmää oli käytetty paljon ja rohkeasti, mutta se sopi tuonne hyvin. Aloin jopa itse miettiä tuollaista kehikkoa sängyn ympärille, mihin upottaisi ledit. Oli nimittäin tosi hyvät lukuvalot ja valokatkasija heti tyynyn vieressä.

Tv kääntyi 360 astetta jalustalla, joten sitä pystyi katsomaan sängystä tai takana sijaitsevalta sohvalta.
Myös Tv-taso oli hieno, nahkainen rahi, jonka päälle meni L-muotoinen valkoinen taso.

 Minibaari ja tallelokero naamioitui hyvin seinään.

Eteinen oli näyttävä. Ihastuin noihin "oksa-naulakoihin" ja luulenpa että meidän eteiseen tulee sellaiset. Kylpyhuoneessa oli "keittiönhana", siis yhtä iso mitä keittiöissä yleensä tavataan. Mutta se sopi hyvin ja aloinkin miettimään, kun meidän WC;hen ei tule yläkaappeja vaan myöskin iso peili, niin voisiko sinne harkita tuollaista isompaa hanaa.


Kun olimme kierrelleet kaupungilla, tilasimme illalla hotellin huonepalvelusta Wienin-leikkeet huoneeseemme. 
Kahden väsyneen lapsen kanssa se osottautui välillä paremmaksi vaihtoehdoksi, kuin mennä ravintolaan ja syödä mahdollisimman nopeasti ettei vaan aiheuteta häriötä naapuripöydille ;)

Tilasimme myös Itävaltalaisen omenaherkun jälkiruoaksi kaikille, mutta tarjoilija toi meille neljä omenamehua. Tarjoilija pahoitteli ja lupasi tuoda ne meille hetken päästä. No niitä ei sitten koskaan kuulunut. Aamulla kun menin maksamaan hotelliyöstä, niin ne yritettiin meiltä kuitenkin laskuttaa. Kerroin ettei niitä meille koskaan tuotu, niin minulle tuotiin eteen kuitti jossa oli muka minun allekirjoitus, että olen hyväksynyt laskun. En allekirjoittanut mitään tarjoilijalle, eikä se näyttänyt pätkääkään minun allekirjoitukseltani. Hetken siinä selvitettyä en joutunut maksamaan jälkiruoasta mitään, mutta pihveistä kyllä. Törkeää käytöstä tarjoilijalta! Tästä jäi hieman huono maku suuhun... 

Mutta vuorokausi vietettiin Wienissä ja upea kaupunki! Haluan sinne joskus uudestaan pidemmäksi aikaa!

                                                                - JS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti