keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Sisustusjuttuja ja rikkimennyt kamera

Sain anopiltani aivan ihanan itse virkatun pyöreän maton! Se sopii loistavasti eteisen korkeiden kaappien eteen. Sävy on aika lähelle sama kuin meidän olohuoneen matossa. 

Itse aloin myös nyt virkkaamaan mattoa, se on aika hauskaa puuhaa iltasella
samalla kun katsoo telkkaria.Kuvia matosta otin reilusti enemmän kuin nämä mitä tässä on, mutta kun olin siirtämässä kuvia koneelle, kamerani meni tilttiin ja nyt ei päästä enään valokuvakansioon ollenkaan. Herjaa vain että muisti täynnä. Olen yritänyt irrottaa akkua ja tehdä vaikka mitä, jotta saisin tämän toimimaan, mutta ei.. Ja pahoin pelkään että menetän kuvat mitä en ollut vielä siirtänyt. Siirrän yleensä bluetoothilla ja tosiaan on pitemmältä ajalta kuvia siirtämättä. Jos joku tietää vinkin mitä tehdä, niin vinkit otetaan vastaan. Kamera on uusi Samsungin digitaalinen järkkäri.

Kuvassa pari alehankintaa. Purkkikokoelma kasvoi entisestään ja 
ihania koreja löysin Pentikin alesta parilla eurolla.

Huomiseksi luvattiin hellettä! Olispa ihanaa jos se pitäisi nyt oikeasti paikkansa! :)


-JS


 

2 kommenttia:

  1. Voi harmi ja vielä uusi kamera! Oletko kokeillut laittaa kameran muistikorttia suoraan tietsikkaan? Mä en ole enää aikoihin liittänyt kameraa tietsikkaan, kun se on niin hankalaa,aina tulee jotain tilttejä johonkin suuntaan... Siirrän kuvat aina suoraan kortilta koneeseen.

    Ja hei, matto on nätti :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Ei tosiaan tullut mieleen laittaa muistikorttia suoraan tietokoneeseen :D

    VastaaPoista