sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sunnuntain touhuiluja

Arkihaaste 4/5

Näin se viikonloppu vierähti, mutta keskiviikkoa odotellen ;) Meillä on silloin pienet vappukekkerit. Olisi niin kiva jos ilmat olisivat tällaiset kuin nyt viikonloppuna, mutta ilmeisesti turha toivo. 
Noh, ei anneta ilmojen masentaa. Tänään öljysin terassin toiseen kertaan. Vaikka sekoittelin eilen öljyä aina välillä, niin aamulla kun maalailin viimeisiä purkin pohjalta, niin odotti pieni ylläri. 

Se olikin ihan "eriväristä" ja paksua siellä pohjalla, joten en ollut sekoittanut tarpeeksi kun eilen öljysin. Kaikille vinkiksi jotka eivät ole vielä öljynneet, niin sekottakaa joka välissä niin tulee "tasalaatuista" ;)
 Eipä auttanut muu kuin taas suunnata kohti Terraa ja hakea uusi 9l satsi puuöljyä. Tosiaan sitä saa ihan mukavasti kulumaan, mutta nyt näyttää hyvältä. 
 Ystäväperhe kävi iltakahvilla ja lapsoset leikkivät junanradalla. Tuo Brion rata on kyllä ollut kestävä ja paljon käytössä. Osa palikoista on nuorimman perintöä esikoiselta, 
mutta eipä nuo miksikään mene.      Tässä vielä rakeinen iltakuva takapihalta. Terassi vielä tyhjänä tavaroista, huomenna sitten nostellaan paikoilleen. Kuva otettu iphone 5 joten resoluutio ei iltakuviin ollut paras mahdollinen.                    Kivaa uutta viikkoa kaikille! Huomenna taas maanantai. . .

                                                         - JS

2 kommenttia: