lauantai 26. huhtikuuta 2014

Työntäyteinen päivä

Arkihaastetta 3/5


Lauantai päivä on sujunut maalaamisen merkeissä. Kun eilen pääsin sanomasta että terassin katto maalataan myöhemmin tänä keväänä, niin aamulla kun aurinko paistoi kauniisti niin suuntasimme kohti Terraa ja haimme Nordica ecoa 9 litraa. Mä olen ollut terassien kimpussa ja mies terassin katon. Ja kyllä tuli niiin hyvä! :)


 Tämä Tikkurilan kelonharmaa sävy on mielestäni todella hyvä. Ylemmässä kuvassa öljy ei ollut vielä kuivunut, joten näyttää paljon tummemmalta.  Sopii vaaleanharmaaseen/valkoiseen talon sävyyn hyvin. Sokkeli tullaan maalaamaan tummanharmaalla.
Mies pääsi nyt mukaan kuvaan, ei kerrota sille ;) Tässä takapihan terassin kuvassa öljy ei ole vielä kuivunut, sekä näkee hyvin miksi pitää öljytä kahteen kertaan :) Ei ihan noin pahalta näytä nyt illalla, mutta huomenna siis projekti jatkuu...

     Tälläistä täällä meillä tänään!  Nyt palju kutsuu, kun lapsetkin menivät jo nukkumaan!

                                              Mukavaa lauantai-iltaa!!

                                                      - JS

4 kommenttia:

 1. Mekin käytiin tänään Terrasta hakemassa pihakalusteisiin öljyä.. :) Teillä vähän isompi projekti siellä! Me maalattiin tai öljyttiin vaan pihakalusteet!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homma se on sekin, mutta saa taas kuin uudet kalusteet kun viittii vähän sipaista :)

   Poista
 2. Samoja hommia tehty täälläkin taas, maalasin jopa talon takana terassilla olevat seinät ja aloitin autokatoksen maalaamista. Tuleeko teillä muuten tuo terassin katto valkoisella? Meillä se on harmaa, piti oikein googlettaa auroran kuvia, että ollaanko maalattu väärin, mutta näköjään sitä löytyy sekä valkoisella ja talon värillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli joo valkoisella, kaikkien terassien katot. Sitä varmaan löytyy molempina, mutta me päädyttiin tähän valkoiseen :) Meillä seinän väri olisi ollut jo varmaankin hiukka tummempi kuin teillä, joten siksi ehkä valkoinen meillä tässä parempi.

   Poista