torstai 10. huhtikuuta 2014

Torstai fiilis

Heippa!

Onko siellä ruudun toisella puolella sellaisia joille tulee hyvä fiilis torstai-iltaisin? :) Mulla se on semmoinen kun tietää että töitä rutistettavana yksi päivä enää, huomenna perjantai ja alkava viikonloppu edessä. Monesti tulee torstaisin hoidettua isommat ruokaostokset, siivoiltua, jotta perjantaina kun pääsee töistä voisi alkaa vapaammin nauttia viikonlopusta.

Yleensä perjantaisin meillä myös kokkaillaan jotain arkiruoasta parempaa. Monesti se on omatekoista pizzaa rucolan kera tai sitten tortilloja tai jotain muuta mistä on saanut hyvän vinkin. Viikon pyrkii aina syömään terveellisesti karsien, niin sitten voi palkita hieman itseä perjantaina. Leffan vuokraus ja irtokarkit on myös kova sana. :D Huomenna olisi tarkoitus kokeilla munakasrullaa. Saa ehdottaa jotain hyvää reseptiä jos löytyy takataskusta tai hyvää täytettä rullan sisälle.                              Tässä vielä pieni "snapshot" vanhempieni kauniista kodista.


                                                            - JS
 
P.S. Tein eilen blogille instagram tilin ja löytyy nimellä inspiring_dream. Tervetuloa seurailemaan!4 kommenttia:

 1. Ihan sama fiilis mulla joka torstai ja just eilen töissä puhuttiinkin kuinka se sanonta "Torstai on toivoa täynnä" pitää niin paikkansa. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivottavasti teillä oli myös onnistunut viikonloppu! :)

   Poista
 2. Meilläkin munakasrulla kuuluu juuri noihin mainitsemiisi perjantairuokiin, kun halutaan kokata muutakin kuin nakkikastiketta tai lihapullia. ;) Suosikiksi meillä on valikoitunut Texmex-munakasrulla, jonka ohjeen repäisin talteen joku vuosi sitten Pirkka-lehdestä (ohje löytyy Pirkka.fi - sivuilta). Suosittelen mausteisten ruokien ystäville! Rentouttavaa viikonlopppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä vinkistä Nannukka! :) Munakasrulla oli hyvä valinta perjantairuoaksi! :)

   Poista