maanantai 6. toukokuuta 2013

Inspiraatiota pihalle

Tsau!

Viikko alkoi aurinkoisissa merkeissä! Meillä istutettiin tänään etupihan nurmikot ja huomenna olisi tarkoitus jatkaa takapihan puolelle. Nyt vaan jännätään nouseeko sieltä mitään!
Haeskelin myös inspiraatiota pihan suunnitteluun printerestistä.

 Takapihan puolelle meille on tulossa valkoinen puuaita. Ja löysinkin kivan kuvan missä on mielestäni rajattu piha kauniisti.

 Kaipaan myös ideoita miten terassin rajaa nurmikkoalueeseen. Olen miettinyt että jos tekisi ainakin jollekkin sivulle vähän vastaavan kukkapenkin nurmikon ja terassin väliin.

         Ylimääräisistä jämälaudoista olisi tarkoitus nikkaroida laatikoita yrteille ja salaatille.


 Näillänäkymin meille olisi tulossa komposiittipalju. Ollaan mietitty sen hankkimista paljon ja jos sellainen meille nyt sitten tulee niin se varmaankin upotetaan osittain takapihan terassiin.


                                                Mukavaa viikon alkua kaikille!
         
                                                                  - JS2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo valkoinen aita :) Se on sellainen Täydellinen aita joka kruunaa mielestäni kauniin talon pihapiirin. Muutenkin tuossa kuvassa on vaan kaikki niin kivasti.

    Meidän yhtiössä siirrytään parhaillaan maalämpöön ja meidän pihalla sen vuoksi myllätään aika paljon muutenkin Nyt vaan jännätään että kuinkapaljon pihaa myllätään jaa mitä siihen keksitään :) Meillä on valtava terassi takapihalla, jossa suihkulähde (edelliset asukkaat tehneet) ja siinä "kasvaa" aika kitukasvuisesti jotain heinää, heh, joten sille täytyy ihan ehdottomasti tehdä jotain! Ja jos vaikka jotain pergolaakin saisi aikaiseksi.... Katsotaan... :)

    VastaaPoista
  2. Oi pergola kuulostaa kivalle! Toihan voi olla hyväkin juttu että pihaa myllätään, on pakko uudistuksen paikka ;) Jos ei muuta niin piha tasaiseksi ja nurmikon siemeniä päälle! :) Tsemppiä!!

    VastaaPoista