sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Euroviisuja ja ukkosta

 
Iltaa!

On ollut todella lämmin ilta ja sitä on vietetty omalla terassilla. Katsottiin Suomen esitys, käytiin saunassa ja grillattiin makkaraa ja istuttiin iltaa ulkona.


 Todella nopeasti kesä sitten kuitenkin tuli! Ainakin tämän illan perusteella voin puhua kesästä, koska vielä klo: 23, ulkona oli lämmintä noin + 20 C. Tosin näin lämmin ilta ja "pysähtynyt" tunnelma ulkona tiesi sitä että hetken kuluttua alkoi ukkostaa.
Aika komeita salamoita ollaan nähty. Yritin ottaa niistä myös kuvia, mutta joka kerta liian myöhään :)


Nyt näyttäisi siltä että Suomi ei ihan kärkisijoista euroviisuissa taistele. Mielestäni Suomen edustuskappale oli kuitenkin hyvä, joten enemmän pisteitä olisi kuulunut saada! (Esim. Ruotsi ei antanut pistettäkään Suomelle)

                                           - JS

4 kommenttia:

 1. OI miten upea lyhty :) Saako udella mistä tuollainen on löytynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lyhty löytyi Sokoksesta ja olipa vielä alessa -50%, joten ei tarvinnut kauaa miettiä! :) Ostin lydyn joskus tammi/helmikuussa ja on kyllä kivan tunnelmallinen!

   Poista
 2. Hei, loin facebook -ryhmän (suljettu) meille Kannustalolaisille sielunsisarille (ja miksei -veljillekin), tervetuloa mukaan!

  Ryhmässä olisi ihana kurkistaa suljettujen ovien takana muiden kauniisiin koteihin, heidänkin, jotka eivät blogaa tai muuten halua jakaa niin isolle yleisölle. Toivottavasti saadaan ihana pieni ryhmä samanhenkisiä sisustajia ja rakentajia kasaan!

  https://www.facebook.com/groups/kotikannustalossa/

  Johanna
  Aurora 121, Askola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Tosi kiva kun perustit ryhmän, kuulostaa kivalta!:) Laitoin äsken pyyntöä tulemaan...

   T. Jenni S.

   Poista